Geef jouw COBB door en krijg korting op een nieuwe!

Bij COBB geloven we in de kracht van delen en duurzaamheid. Daarom introduceren we een speciale actie die niet alleen jou, maar ook je vrienden, familie of kennissen laat genieten van de unieke COBB-ervaring.

COBB Cashback actie 2024

Heb je al een COBB en ben je klaar voor een upgrade? Geef jouw COBB door aan iemand die je kent en profiteer beiden van deze geweldige kans. Jij ontvangt een korting van 30 euro op een nieuwe COBB, en je vriend kan starten met zijn of haar eigen COBB-avonturen.

Dit is de perfecte kans om de levensduur van jouw COBB te verlengen en samen te werken aan een duurzamere wereld. Geniet van het samen koken, terwijl je actief bijdraagt aan minder verspilling. En je geeft iemand ook nog eens een mooi cadeau!

 

Actievoorwaarden: Zo doe je mee

Doe mee aan onze actie en ontvang 30 euro korting op een nieuwe COBB door de volgende stappen te volgen:

  • Kies de ontvanger: Kies een vriend, familielid of kennis die je jouw COBB cadeau zou willen doen. Zorg ervoor dat deze persoon akkoord gaat met het ontvangen van jouw huidige COBB.
  • Deel je overdracht: Overhandig je COBB persoonlijk aan de nieuwe eigenaar. Leg dit moment vast en deel het op sociale media met de hashtag #COBBdoorgeefactie.
  • Koop een COBB: Koop in de actieperiode van 24 mei 2024 tot en met 23 juni 2024 jouw COBB naar keuze in onze webshop of bij een van onze officiële verkooppunten.
  • Registreer je actie: Meld je aankoop uiterlijk 15 juli aan via onze website en vul alle benodigde informatie in, waaronder jouw gegevens en die van de ontvanger van jouw COBB. Je vindt het registratieformulier onderaan deze pagina.
  • Ontvang je korting: Na bevestiging van de overdracht en je post op sociale media, ontvang je binnen 10 werkdagen 30 euro retour op het door jouw opgegeven bankrekeningnummer.

Formulier COBB Cashback actie 2024

Vul dit formulier in om na aankoop van een COBB 30 euro te ontvangen op jouw bankrekeningnummer.

Jouw naam(Vereist)
Jouw adres(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 10 MB.
Max. bestandsgrootte: 10 MB.
Upload hier de post van je overdracht.
Naam van de COBB ontvanger(Vereist)