De beste balkon BBQ

Er is niets heerlijker dan om met mooi weer buiten te koken en buiten te eten. Ook als je een kleine buitenruimte hebt, zoals een dakterras of balkon, zijn er genoeg mogelijkheden om buiten te kokkerellen. Wij zetten graag voor je op een rij waar een balkon BBQ aan moet voldoen, of je mag barbecueën op een balkon en waarom wij vinden dat de COBB de ideale balkon BBQ is!

 

Waar moet een balkon BBQ aan voldoen?

Er zijn waarschijnlijk een aantal eigenschappen die je zoekt in een balkon BBQ. We zetten ze voor je op een rij.

COBB op het balkon

– Compact formaat

Op een balkon heb je over het algemeen niet veel ruimte. Dit betekent dat je balkon BBQ klein moet zijn en niet te veel ruimte moet innemen.

– Overal neerzetten

Vaak is er op een balkon weinig extra ruimte om naast een tuintafel een BBQ neer te zetten. Kies je voor een tafel BBQ, dan hoef je geen extra ruimte in te richten om je balkon BBQ neer te zetten. Je zet je draagbare BBQ gewoon op tafel. De COBB is daarmee ook gelijk de ideale tafel BBQ!

– Beperkte of geen rookontwikkeling

Om te zorgen dat je geen overlast veroorzaakt bij je gasten of de buren is het belangrijk dat je een balkon barbecue koopt niet (teveel) rookt afgeeft. Kies je voor een gas BBQ waarmee je indirect grilt, dan heb je geen last van rookontwikkeling.

– Makkelijk op te bergen

Wil je je BBQ niet in weer en wind buiten laten staan, dan is het handig dat je je compacte BBQ kunt opbergen in een tas.

 

Mag je barbecueën op een balkon?

Of je mag barbecueën op jouw balkon is afhankelijk van de reglementen die je huurbaas of de Vereniging van Eigenaren (VVE) heeft opgesteld. Vaak is het zo dat je wel mag barbecueën met bijvoorbeeld een gasbarbecue, zolang je maar geen overlast veroorzaakt voor je medebewoners.

 

Waarom is de COBB de ideale balkon BBQ?

  • Wij durven het wel te stellen, de COBB is de perfecte balkon BBQ. Waarom? Je kunt de COBB overal neerzetten, dus ook op je tuintafel!
  • De COBB is compact. Hij neemt weinig ruimte in op je balkon en is gemakkelijk op te bergen in een mooie draagtas.
  • Zeker als je voor de COBB op gas kiest, heb je geen enkele last van rookontwikkeling.
  • De COBB is veelzijdig. Door de vele optionele accessoires kun je met de COBB niet alleen grillen, maar ook bakken, braden, wokken en roken. Iedere avond maak je weer een ander feestmaal klaar voor jou en je gasten.

Wil je weten welke COBB het beste bij jou past? Doe dan de test. Of bekijk gelijk  een overzicht van onze modellen!

COBB op het balkon