De beste balkon BBQ

Er is niets heerlijker dan om met mooi weer buiten te koken en buiten te eten. Ook als je een kleine buitenruimte hebt, zoals een dakterras of balkon, zijn er genoeg mogelijkheden om buiten te kokkerellen. Wij zetten graag voor je op een rij waar een balkon BBQ aan moet voldoen, of je mag barbecueën op een balkon en waarom wij vinden dat de COBB de ideale balkon BBQ is!

COBB op het balkon

Waar moet een balkon BBQ aan voldoen?

Wat is er belangrijk als je op zoek gaat naar een BBQ voor op je balkon? We zetten het voor je op een rij.

Compact formaat

Op een balkon heb je over het algemeen niet veel ruimte. Dit betekent dat je balkon BBQ klein moet zijn en niet te veel ruimte moet innemen.

Overal neerzetten

Vaak is er op een balkon weinig extra ruimte om, naast een tuintafel, een BBQ neer te zetten. Kies je voor een tafel BBQ, dan hoef je geen extra ruimte in te richten om je balkon BBQ neer te zetten. Je zet je draagbare BBQ gewoon op tafel. De COBB is de ideale tafel BBQ!

Beperkte of geen rookontwikkeling

Om te zorgen dat je geen overlast veroorzaakt bij je gasten of de buren is het belangrijk dat je een balkon barbecue koopt niet (teveel) rookt afgeeft. Kies je voor een gas BBQ waarmee je indirect grilt, dan heb je geen last van rookontwikkeling.

Makkelijk op te bergen

Wil je je BBQ niet in weer en wind buiten laten staan, dan is het handig dat je je compacte BBQ kunt opbergen in een tas.

 

Mag je barbecueën op een balkon?

Of je mag barbecueën op jouw balkon is afhankelijk van de reglementen die je huurbaas of de Vereniging van Eigenaren (VVE) heeft opgesteld. Vaak is het zo dat je wel mag barbecueën met bijvoorbeeld een gasbarbecue, zolang je maar geen overlast veroorzaakt voor je medebewoners.

COBB op het balkon

Waarom is de COBB de ideale balkon BBQ?

Wij durven het wel te stellen, de COBB is de perfecte balkon BBQ. Waarom?

  • COMPACT: De COBB is compact. Hij neemt weinig ruimte in op je balkon en is gemakkelijk op te bergen in een mooie draagtas.
  • VEILIG: De onderkant van de COBB wordt niet heet, waardoor je hem overal neer kunt zetten. Dus ook op jouw balkontafel!
  • (BIJNA) GEEN ROOKONTWIKKELING: Als je voor de COBB op gas kiest, heb je geen enkele last van rookontwikkeling. Gebruik je de CobbleStone, dan geeft deze tijdens het ontbranden een paar minuten rook. Daarna is ook de briketten COBB rookvrij!
  • SNEL: Met de CobbleStone is de COBB binnen 3 minuten klaar voor gebruik. Gebruik je gas, dan kun je gelijk aan de slag.

 

Wil je weten welke COBB het beste bij jou past? Doe onze keuzewijzer en je weet het binnen 1 minuut!

Start de keuzewijzer

Meer dan 200 camping recepten voor op de COBB

Op onze receptenpagina vind je meer dan 200 recepten, speciaal geschreven voor de COBB balkon BBQ!

Ga naar de receptenpagina

Tafel BBQ COBB

Met meer dan 300 verkooppunten in de Benelux is er altijd een COBB winkel bij jou in de buurt!

Zoek een verkooppunt

Nieuwsbrief aanmelding

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je aankoop!