Waar kun je de COBB gebruiken?

Overal! Koken op de camping, grillen op de boot, picknicken in het park, het kan allemaal met de COBB!

Het unieke ontwerp zorgt ervoor dat de COBB aan de onderzijde niet heet wordt. Hierdoor kun je hem overal neerzetten en tijdens het gebruik zelfs verplaatsen. Bovendien is hij compact en dus makkelijk mee te nemen en goed te gebruiken op plekken waar je wat minder ruimte hebt. Wees je er wel bewust van dat de COBB alleen buiten gebruikt kan worden. Gebruik de COBB nooit binnenshuis.

De COBB rookt even bij het aansteken, maar als de CobbleStone of briketjes goed branden dan is dat voorbij. Met de COBB kun je dus prima koken op plekken zonder dat de omgeving gestoord wordt door rookontwikkeling, zoals op een balkon of op de camping.

COBB op de boot

Doordat de COBB barbecue aan de buitenzijde niet heet wordt, kun je de COBB ook als BBQ voor op de boot gebruiken. Hij kan gewoon op het dek van de boot geplaatst worden. Steek hem wel altijd aan wal aan, op een veilige plek.

Door zijn compacte formaat kun je de COBB ook heel gemakkelijk opbergen, ook als je minder ruimte hebt.

COBB op de camping

Op veel campings in Europa mag je tegenwoordig niet meer barbecueën in verband met brandgevaar. Hoe zit dat met de COBB camping BBQ?

Met de COBB barbecue je op een veilige manier. Wij kunnen echter niet garanderen dat de COBB overal gebruikt mag worden. Ieder land, iedere streek, maar ook iedere camping heeft eigen regelgeving. Uiteindelijk is het de campingeigenaar die bepaalt welke barbecue er op zijn terrein gebruikt mag worden.

Wij adviseren je bij twijfel de COBB aan de campingeigenaar te laten zien en uit te leggen hoe hij werkt. Onze ervaring is dat eigenaren in de meeste gevallen akkoord gaan met het gebruik van de COBB.

Als je in het buitenland bent, is het wellicht wat lastig om in een andere taal uit te leggen hoe de COBB werkt. Om je te helpen, bieden we een korte beschrijving aan van de COBB in diverse talen.

Lees meer!

Op het balkon

Door zijn compacte formaat en omdat de COBB niet of nauwelijks rookt, is de COBB zeer geschikt voor gebruik op een balkon. De COBB is de perfecte balkon BBQ! Wil je weten waar je op moet letten als je wilt  barbecueën op een balkon, je leest het hier!