BBQ-EN OP DE CAMPING

Is jouw BBQ te groot om mee te nemen naar de camping? Ben jij op de camping ook aangewezen op eenpansmaaltijden? Neemt jouw skottelbraai eigenlijk te veel ruimte in?

DAN IS COBB DÉ CAMPING BBQ VOOR JOU!

De COBB is compact en makkelijk mee te nemen. Met de COBB kun je grillen, bakken, braden, wokken én roken. En je zet de COBB gewoon op tafel. Omdat de COBB aan de onderkant niet heet wordt, kun je de COBB op iedere campingtafel neerzetten. De COBB geeft tijdens het koken geen rook en vlammen, dus hij kan als je wilt ook onder de luifel staan.

Dus, wil jij op de camping gevarieerd koken op een kooktoestel dat weinig ruimte inneemt? Kijk dan hier welke COBB bij jou past!

COBB. De BBQ waar je blij van wordt.

 

START DE KEUZEWIJZER

 

Zoek de COBB camping BBQ die bij je past
De COBB is compact en makkelijk mee te nemen. Met de COBB kun je grillen, bakken, braden, wokken én roken. En je zet de COBB gewoon op tafel. Omdat de COBB aan de onderkant niet heet wordt, kun je de COBB op iedere campingtafel neerzetten. De COBB geeft tijdens het koken geen rook en vlammen, dus hij kan als je wilt ook onder de luifel staan. Dus, wil jij op de camping gevarieerd koken op een kooktoestel dat weinig ruimte inneemt? Kijk dan hier welke COBB bij jou past! COBB. De BBQ waar je blij van wordt.
Meer dan 500.000 blije COBB gebruikers
Meer dan 200 camping recepten voor op de COBB

Op onze receptenpagina vind je meer dan 200 recepten, speciaal geschreven voor de COBB tafel BBQ!

COBB RECEPTEN

Vind een COBB verkooppunt bij jou in de buurt

Met meer dan 300 verkooppunten in de Benelux is er altijd een COBB winkel bij jou in de buurt!

 

Nieuwsbrief aanmelding

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je aankoop!