Hallo daar! Heb je een probleem met een van onze producten? Geen zorgen, we staan klaar om je te helpen! Hieronder vind je alles wat je moet weten over hoe je een garantiegeval of defect kunt melden bij COBB Benelux.

 

Hoe meld je een garantiegeval of defect?

Direct contact opnemen

Je kunt ons rechtstreeks benaderen via e-mail op info@cobb.nl. Zowel consumenten als COBB dealers kunnen contact met ons opnemen. Kies gewoon wat voor jou het handigst is!


Winkel
Heb je als winkel een defect artikel in je voorraad ontdekt? Ook jij kunt dit eenvoudig melden door een mailtje te sturen naar info@cobb.nl.

 

Wat gebeurt er nadat je contact hebt opgezocht?

Reactietijd:
Wij doen ons best om binnen 3 werkdagen een eerste inhoudelijke reactie te geven. We houden van vlot communiceren!

Benodigde informatie:
Om alles soepel te laten verlopen, hebben we een paar dingen van je nodig:

  • Foto’s van het product waar het probleem zichtbaar is.
  • Een kopie van de aankoopbon.
  • Een telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken voor eventuele aanvullende vragen.

 

Kosten en Logistiek

Opsturen of ophalen
Meestal is het niet nodig om het product naar ons op te sturen. Mocht dit toch nodig zijn, dan gebeurt dat altijd in overleg. We bespreken dan vooraf eventuele kosten, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

 

Hoe gaan we te werk?

Reparatie of vervanging:
Vanuit een duurzaamheidsoogpunt vervangen we bij voorkeur alleen het kapotte onderdeel. Als het echt niet anders kan en er is sprake van garantie, dan vervangen we het hele product.

Wat als je aanvraag wordt afgewezen?
We proberen altijd een oplossing te vinden, maar soms komt het voor dat een aanvraag wordt afgewezen. In zulke gevallen bespreken we de redenen duidelijk en kijken we samen naar alternatieve oplossingen.

 

Tot slot

We hopen natuurlijk dat je probleemloos van onze producten kunt genieten, maar mocht er iets zijn, dan staan we voor je klaar om het op te lossen. Laat ons gewoon weten wat er aan de hand is, en we gaan er samen mee aan de slag!

 

Met vrolijke groet,

Het team van COBB Benelux