COBB, de ideale mini barbecue

Er zijn momenten waarop je graag zou willen barbecueën, maar er simpelweg te weinig ruimte is. Bijvoorbeeld als je onderweg bent met een tent, caravan of camper. Of als je beperkt de ruimte hebt in je stadstuin of op je balkon. Maar, daar is een oplossing voor. COBB, de mini BBQ!

Met de COBB mini BBQ kun je alles wat je met een grote BBQ ook kunt, en meer! De COBB is compact en weegt slechts 4 kilo. De COBB is daardoor ideaal als je weinig opbergruimte hebt of voor onderweg. Ook is de COBB een veilige BBQ. Hij wordt aan de onderkant niet heet, waardoor je hem overal neer kunt zetten. En door de vele optionele accessoires kun je met de COBB grillen, bakken, braden, wokken en roken.

 

Waar kun je een mini BBQ gebruiken?

De COBB is compact en draagbaar en kan in een tas gemakkelijk meegenomen worden. De COBB wordt aan de onderkant niet heet, dus je kunt hem op ieder oppervlak neerzetten: rechtstreeks in het gras, op een kunststof campingtafel, in het zand of op een picknicktafel in het park.

Tijdens de Picknick

Neem je COBB mee naar het park voor een heerlijke picknick met afbakbroodjes, een satéetje en lekker gegrild fruit. Zet je COBB in het gras, op een picknicktafel of een klein campingtafeltje.

 

op de Boot

Als je onderweg bent met de boot is de COBB de ideale BBQ voor op de boot. Je bereidt met gemak een hele maaltijd op de COBB. Je kunt de COBB op het dek gebruiken, of zet hem op de kade of aanlegsteiger!

op het Balkon

Op een balkon is het belangrijk dat je geen overlast veroorzaakt bij de buren. Wil je helemaal geen rook, ga dan voor de COBB Premier+ Gas. Deze COBB werkt op een gasfles naar keuze. Wil je toch graag op briketten barbecueën, overweeg dan één van de briketten modellen van COBB. Deze roken even tijdens het aansteken, maar zijn daarna rookvrij! De COBB is daarmee de perfecte balkon BBQ!

Op vakantie

Op vakantie heb je vaak beperkt ruimte in je auto, je camper of caravan. En, iedere kilo is er één! Een compacte BBQ is dan een must. De COBB is door zijn kleine formaat en lichte uitvoering de ideale BBQ om mee te nemen voor onderweg. Er is voor ieder wat wils, in kleur of RVS, op gas of briketten. Allemaal even compact en veelzijdig!

 

welke BRANDSTOF gebruik jij het liefst?

Compacte BBQ op gas

De COBB Premier+ Gas en de COBB Pro Gas werken op gas. De COBB Premier+ Gas is op diverse soorten gasflessen aan te sluiten. De COBB Pro Gas is geschikt voor kleine gasflesjes en daarmee extra compact.

Houtskool en briketten

De COBB Premier, Premier Air en de COBB Pro modellen werken op briketten en houtskool. Wil je snel aan de slag, gebruik dan de CobbleStone. Met deze briket is jouw COBB binnen 3 minuten klaar voor gebruik.

 

BENIEUWD WELKE COBB HET BESTE BIJ JOU PAST?

Doe de COBB keuzewijzer en je weet het binnen 1 minuut!

START DE KEUZEWIJZER

COBB tafel BBQ: Veilig in gebruik en snel heet
Meer dan 500.000 COBB gebruikers wereldwijd
Meer dan 200 COBB BBQ recepten

Op onze receptenpagina vind je meer dan 200 recepten, speciaal geschreven voor de COBB mini BBQ!

COBB RECEPTEN

Tafel BBQ COBB

Met meer dan 300 verkooppunten in de Benelux is er altijd een COBB winkel bij jou in de buurt!

VERKOOPPUNT ZOEKEN

Nieuwsbrief aanmelding

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je aankoop!