Ingrediënten
- 1 witte ui, fijngesneden
- 800 g kidneybonen uit blik, uitgelekt
- 50 g fijne havervlokken
- 30 ml sojasaus
- 20 ml ahornsiroop
- 1 el mosterd
- 1 el tomatenpuree
- 2 tl gerookt paprikapoeder
- 2 tl groentebouillonpoeder
- Voor de saus
- 5 el mayonaise
- 1 el ketchup
- 1 el mosterd
- 1 tl ahornsiroop
- 1/2 witte ui, fijngesneden
- 3 augurken
Bonentaco`s
Aantal personen: 4 30 minuten BakkenBenodigde accesoires
Extra benodigdheden
- Pureestamper
- Bord
- Zilverfolie
Bereiding
- Meng alle ingrediënten voor de saus goed door elkaar.
- Prak de kidneybonen met de pureestamper. Voeg alle overige ingrediënten voor het bonenmengsel aan de gepureerde kidneybonen toe. Kneed het goed door elkaar tot er een deeg ontstaat.
- Steek de COBB aan met een CobbleStone. Leg als de CobbleStone grijs is de bakplaat op de COBB en laat deze 5 minuten voorverwarmen.
- Verdeel het bonenmengsel gelijkmatig over de 4 wraps. Druk het deeg uit over de hele wrap, maar laat een kleine rand van de wrap onbedekt. Druk het bonendeeg stevig aan.
- Leg één wraps met het bonenmengsel op de bakplaat van de COBB met het bonenmengsel naar beneden. Bak de wrap tot het goudbruin is.
- Draai de wraps om en bestrooi de kant met het bonenmengsel met kaas. Plaats de deksel op de COBB en laat de kaas in enkele minuten smelten.
- Haal de wrap van de COBB en herhaal bovenstaande met de overige wraps.
- Houd de gebakken wraps warm op een bord, afgedekt met zilverfolie terwijl de andere wraps bakken.
- Strooi, als alle wraps gebakken zijn, de fijn gesneden ijsbergsla over de gebakken wraps en top de wraps af met de saus.
Eet smakelijk!