Ingrediënten
  • 1 witte ui, fijngesneden
  • 800 g kidneybonen uit blik, uitgelekt
  • 50 g fijne havervlokken
  • 30 ml sojasaus
  • 20 ml ahornsiroop
  • 1 el mosterd
  • 1 el tomatenpuree
  • 2 tl gerookt paprikapoeder
  • 2 tl groentebouillonpoeder
  • Voor de saus
  • 5 el mayonaise
  • 1 el ketchup
  • 1 el mosterd
  • 1 tl ahornsiroop
  • 1/2 witte ui, fijngesneden
  • 3 augurken

Bonentaco`s

Aantal personen: 4 30 minuten Bakken
Extra benodigdheden
  • Pureestamper
  • Bord
  • Zilverfolie

Bereiding

  • Meng alle ingrediënten voor de saus goed door elkaar.
  • Prak de kidneybonen met de pureestamper. Voeg alle overige ingrediënten voor het bonenmengsel aan de gepureerde kidneybonen toe. Kneed het goed door elkaar tot er een deeg ontstaat.
  • Steek de COBB aan met een CobbleStone. Leg als de CobbleStone grijs is de bakplaat op de COBB en laat deze 5 minuten voorverwarmen.
  • Verdeel het bonenmengsel gelijkmatig over de 4 wraps. Druk het deeg uit over de hele wrap, maar laat een kleine rand van de wrap onbedekt. Druk het bonendeeg stevig aan.
  • Leg één wraps met het bonenmengsel op de bakplaat van de COBB met het bonenmengsel naar beneden. Bak de wrap tot het goudbruin is.
  • Draai de wraps om en bestrooi de kant met het bonenmengsel met kaas. Plaats de deksel op de COBB en laat de kaas in enkele minuten smelten.
  • Haal de wrap van de COBB en herhaal bovenstaande met de overige wraps.
  • Houd de gebakken wraps warm op een bord, afgedekt met zilverfolie terwijl de andere wraps bakken.
  • Strooi, als alle wraps gebakken zijn, de fijn gesneden ijsbergsla over de gebakken wraps en top de wraps af met de saus.

Eet smakelijk!