Ingrediënten
- 4 stukjes van 200 gr Filet Mignon
- Ingrediënten voor marinade:
- 100 ml barbecuesaus
- 2 takje rozemarijn
- 2 teentjes knoflook
- zout
- peper
- 30 ml olie
Filet Mignon steaks
Aantal personen: 4 30 minuten GrillenBenodigde accesoires
Extra benodigdheden
- Mengkom
- bakkwast
Bereiding
- Rits de blaadjes van de rozemarijn en snij deze fijn. Hak de teenjes knoflook fijn. Meng vervolgens alle ingrediënten voor de marinade.
- Bestrijk de steaks met de marinade en laat deze 30 minuten intrekken.
- Steek de COBB aan met een CobbleStone. Plaats, wanneer de CobbleStone grijs is, de grillplaat en de deksel op de COBB en verwarm deze 5 minuten voor.
- Leg de steaks op de grillplaat en plaats de deksel op de COBB. Gril de steaks aan beide kanten in ongeveer 3 minuten gaar.
- Laat de steaks even rusten voordat je ze aansnijdt.
Eet smakelijk!
Bijbehorende
Accessoires