Ingrediënten
  • 1 ronde camembert in houten doosje
  • 1 handje rookpellets (kersen- of appelhout)
  • 1 el honing
  • 1 handvol grof gehakte walnoten
  • 1 stokbrood of toast

Gerookte camembert met honing en walnoten

Aantal personen: 2-4 20 minuten Roken

Bereiding

  • Verwijder het plastic van de camembert en plaats hem terug in het houten doosje (zonder deksel).
  • Steek de COBB aan met een CobbleStone.
  • Vouw een zakje van aluminiumfolie, vul het met rookpellets, vouw dicht, prik er gaatjes in met een vork en leg als de CobbleStone grijs is, het op de CobbleStone.
  • Plaats de basisplaat en het rooster op de COBB en zet het doosje met camembert erop.
  • Doe de deksel erop en rook de kaas ca. 15 minuten, tot hij zacht en smeuïg is.
  • Haal voorzichtig van de COBB, druppel honing over de bovenkant en bestrooi met walnoten.
  • Serveer direct met stokbrood of toast.

Een showstopper voor elke borrel – gesmolten, rokerig en heerlijk zoet. Eet smakelijk!