Ingrediënten
                            
                                                            - 500gr chipolata worstjes
 - 20ml olie
 - 100ml honing
 - 25ml grove mosterd
 - Mespuntje zout
 - Gemalen zwarte peper
 
Honing mosterd chipolata’s op een stokje
Aantal personen: 4 25 minuten BradenBenodigde accesoires
                                                    
                                            Bereiding
- Steek de COBB aan met de CobbleStone of briketjes.
 - Plaats, als de briketjes driekwart grijs zijn, de wok en deksel op de COBB en verwarm deze 5 minuten voor.
 - Giet wat olie in de wok en bak hierin de chipolata’s aan. Meng ondertussen de mosterd met de honing.
 - Voeg, als de chipolata’s bruin gebakken zijn, de honingdressing toe.
 - Bak de chipolata’s totdat ze met de dressing goudkleurig en plakkerig zijn.
 - Steek de chipolata’s, om ze gemakkelijk te serveren, op een satéstokje.
 
Bekijk meer recepten.