Ingrediënten
- 1 flespompoen
- 200 gr gemengde paddenstoelen
- 100 gr rucola
- 2 rode uien
- 1 teentje knoflook, geperst
- 1 el venkelzaad
- 1 tl tijm
- olijfolie
- balsamicoazijn
- peper
- zout
Pompoen met paddenstoelen
Aantal personen: 4 1 uur WokkenBenodigde accesoires
Bereiding
- Maak de pompoen schoon en snij hem in dunne plakken. Schillen is niet nodig. Snij de rode uien in parten.
- Steek de CobbleStone aan en plaats, als de CobbleStone grijs is, de wok op de Cobb. Leg de pompoen en rode ui in de wok en besprenkel dit met olijfolie, tijm en venkelzaad. Plaats de deksel op de COBB en bak de pompoen in ongeveer 30 minuten gaar. Schep af en toe om.
- Leg de rucola op een schaal en verdeel hierover de pompoen en ui. Bak hierna in de wok nog even kort de paddenstoelen en knoflook met olijfolie. Verdeel de paddenstoelen en knoflook over de pompoen en besprenkel het geheel met olijfolie en balsamicoazijn en naar smaak zout en peper.
Eet smakelijk!
Bekijk meer recepten.