fbpx
Ingrediënten
  • 300 gr spaghetti
  • 1 groentebouillonblokje
  • 800 ml water
  • 390 gr tomatenblokjes
  • 300 gr gehakt
  • 1 ui
  • 3 tenen knoflook
  • 75 gr geraspte kaas
  • Paprikapoeder
  • Peper en zout
  • Boter

Spaghetti bolognese

Aantal personen: 4 30 minuten Wokken
Benodigde accesoires

Bereiding

  • Steek de COBB aan met een CobbleStone.
  • Wanneer de CobbleStone grijs is geworden, plaats je de wok en de deksel op de COBB. Laat dit 10 minuten voorverwarmen.
  • Snijd ondertussen de ui in kleine stukjes en hak de knoflook fijn.
  • Voeg een klontje boter toe aan de wok en fruit de ui en knoflook aan.
  • Voeg het gehakt toe en breng op smaak met zout, peper en paprikapoeder. Bak het gehakt rul en gaar.
  • Voeg de spaghetti (ongekookt) en de tomatenblokjes toe aan het gehaktmengsel.
  • Giet het water en het bouillonblokje erbij en breng het geheel aan de kook.
  • Laat 10 tot 15 minuten koken, tot de pasta gaar is en de saus is ingedikt. Roer regelmatig om aanbakken te voorkomen.

Serveer met wat geraspte kaas. Eet smakelijk!