Ingrediënten
  • 1 paksoi
  • 200 gram peulen
  • 3 bosuitjes
  • 2 wortels
  • 1 chilipeper
  • koriander
  • wok olie
  • hoi sin saus
  • oestersaus
  • cashewnoten
  • Roerbaknoodles voor 4 personen

Vegetarische roerbakschotel

Aantal personen: 4 40 minuten Wokken
Extra benodigdheden
  • Waterkoker, als je geen waterketel hebt!

Bereiding

  • Steek de CobbleStone aan. Vul de waterketel met water. Plaats de ring van de waterketel over de CobbleStone en zet de ketel erop.
  • Leg de droge noodles in een schaal. Giet, wanneer het water kookt, het water over de noodles. Laat het een paar minuten staan en roer het af en toe door. Giet, wanneer de noodles gaar zijn, het water af.
  • Snij ondertussen de paksoi in smalle repen, de bosuitjes in ringen en de wortels in “lucifers”. Hak de koriander fijn. Ontdoe de chilipepers van de zaadjes en zaadlijsten en snij ook de pepers fijn.
  • Zet de wok op de COBB en verwarm deze samen met de wokolie en de deksel ongeveer 10 minuten voor. Voeg de bosui en pepers toe en bak dit aan. Voeg daarna de wortels en peultjes toe. Voeg naar smaak hoi sin en oestersaus toe. Laat het geheel een paar minuten pruttelen. Voeg op het laatst de paksoi toe en laat dit nog 5 minuten meebakken.
  • Schep de wokgroente over de noodles. Bestrooi de wokgroente met cashewnoten en koriander.

Eet smakelijk!

 

Bekijk meer recepten.