fbpx

Naanpizza

Bereid het naambrood deeg zoals het op de verpakking staat vermeld. Steek de COBB aan met een halve CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de bakplaat op de COBB. Laat deze, met deksel erop, 5 minuten voorverwarmen. Rooster de pijnboompitjes op de bakplaat tot ze lichtbruin zijn. Let op dat ze niet verbranden. Haal … Continued

Bruschetta

Steek de COBB aan met een halve CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de basisplaat met het rooster op de COBB. Laat deze, met deksel er op 5 minuten voorverwarmen. Snijd van het brood schuine plakken. Besprenkel deze met een beetje olijfolie en bak lichtbruin en krokant op het rooster van de COBB. Draai de broodjes om wanneer deze … Continued

Gamba-Spiesjes met sesamsaus

Marineer de gamba`s in 3 eetlepels sesamolie en 2 eetlepels ketjap. Steek de COBB aan met een halve CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de bakplaat op de COBB. Laat deze, met deksel er op 5 minuten voorverwarmen. Snijd de lente-ui in dunne ringetjes. Rooster de sesamzaadjes (zonder olie) lichtbruin. Heb je geen bakplaat, … Continued

Gegrilde bloemkool met chimichurri

Verwijder de harde steel en bladeren van de bloemkool en was de bloemkool schoon. Meng alle ingrediënten voor de marinade van de bloemkool. Steek de COBB aan met een CobbleStone. Verwarm, als de CobbleStone grijs is, de COBB met basisplaat en deksel 10 minuten voor. Giet een deel van de marinade in de bloemkool zodat … Continued

Corn Ribs

Snijd de basis en het puntige uiteinde van de maïskolven af. Zet de maïskolven rechtop en snijd ze in de lengte doormidden. Snij vervolgens de helften weer doormidden om kwartjes te maken. Doe de maïs kwartjes in een grote kom. Besprenkel met olijfolie. Meng de kruiden in een kleine kom. Strooi de kruiden over de … Continued

Gepofte zoete aardappel van de BBQ met chorizo, maïs en gerookte paprika

Prik met een vork gaatjes in de zoete aardappels. Wikkel de aardappels per stuk losjes in aluminiumfolie. Snijd de puntpaprika’s en de chorizo in kleine stukjes. Snijd de bieslook fijn. Steek de COBB aan met een CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de basisplaat en het rooster op de COBB. Laat deze, met deksel … Continued