fbpx

Garnalen & halloumi spiesjes

Week de saté prikkers in water. Maak ondertussen de marinade door de gember, knoflook en de helft van het citroensap te mengen. Schep de garnalen door de marinade en laat de marinade ongeveer 10 minuten intrekken. Steek de COBB aan met een CobbleStone en wacht tot deze helemaal grijs is. Plaats de Grillplaat+ en de … Continued

Shotgun shells

Kruid het gehakt met je favoriete kruiden. Snij de mozzarella bolletjes klein en voeg deze bij het gehakt (je kan ook pepertjes toevoegen als je van pittig houdt). Vul de cannelloni met het gehaktmengsel. Bereid dan nu de glaze, meng de BBQ saus, ketjap manis, basterd suiker en de honing of stroop heel goed door … Continued

Turks brood op de pizzasteen

Meng de gist samen met de suiker en het lauwwarme water in een grote beslagkom. Roer het goed door en laat het ongeveer 5 minuten rusten. Voeg de olie en het zout toe. Voeg vervolgens langzaam de bloem toe en meng totdat de bloem goed opgenomen is. Kneed het deeg ongeveer 15 minuten en vorm daarna … Continued

Mais falafel hapjes met romige cashew crème

Meng de maïs, zoete aardappel, courgette, lente-ui, rode ui, koriander, jalapeno pepers, jalapeno pekel, limoensap, uienpoeder, gemalen komijn, gerookte paprika, zout en zwarte peper in een kom. Meng in een tweede kom het kikkererwtenmeel, de baking soda en appelazijn zodat de baking soda geactiveerd wordt. Voeg langzaam het water toe aan het meelmengsel. Meng met … Continued

Gegrilde mais op de COBB met cashewnoten, koriander en limoen crème

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Plaats, als de CobbleStone grijs is, de bakplaat op de COBB en verwarm deze met de deksel erop 5 minuten voor. Vouw ondertussen de bladeren van de mais om zodat de gele mais zichtbaar wordt. Snij de bladeren niet af! Verwijder daarna het haar van de maiskolf. Vlecht … Continued

Gegrilde courgette

Steek de COBB aan met een CobbleStone en plaats de grillplaat op de COBB en laat deze goed warm worden. Snijd de courgettes in de lengte door. Meng in een kom de olijfolie, citroensap, gedroogde kruiden, zout en peper door elkaar. Gebruik een BBQ tang om de courgetteschijfjes op de grill te leggen en bestrijk … Continued