fbpx

(Vegan) platbrood en koriander raita

Recept voor het platbrood Meng in een kom de bloem, het bakpoeder en het zout. Meng in een andere kom de plantaardige yoghurt en olijfolie. Voeg de inhoud van beide kommen samen. Kneed het mengsel zodat alles goed door elkaar gemengd wordt. Het resultaat moet zijn dat het deeg licht aanvoelt. Rol het deeg in … Continued

Focaccia van de pizzasteen

Meng in een kommetje het lauwwarme water met de gist en het suiker in een kom en laat het een paar minuten rusten. Meng in de grote kom de bloem en het zout. Voeg hier vervolgens het water met de gist en suiker aan toe en meng alles goed door elkaar. Strooi wat bloem op … Continued

Boterkoekjes op de pizzasteen

Meng alle ingrediënten en kneed dit samen tot een stevig deeg, laat het deeg een uur rusten in de koelkast. Steek de COBB aan met een CobbleStone. Plaats, als de CobbleStone grijs is, de basisplaat met het rooster, de pizzasteen en de deksel op de COBB. Verwarm de pizzasteen 20 minuten voor. Rol met een … Continued

Glühwein

Steek de COBB aan met een halve CobbleStone en laat deze branden totdat deze grijs is. Plaats de wok op de COBB, giet de rode wijn in de wok en voeg de overige ingrediënten toe, behalve de suiker. Verwarm het mengsel zachtjes en roer het af en toe door met een pollepel. Laat de smaken … Continued

Gerookte kaas

Omdat je met de COBB niet koud kunt roken, alleen lauw of warm, is het belangrijk om bij het roken van kaas te kiezen voor harde kaassoorten. Kies je voor zachtere kazen, dan zullen deze gedeeltelijk smelten. Steek met behulp van twee aanmaakblokjes drie briketten aan in de COBB. Laat de briketten in ongeveer 20 … Continued

Chili poppers met spek en kaas

Bereid je COBB voor en steek hem aan met 1 CobbleStone. Plaats de grillplaat en de deksel op je COBB en laat deze tenminste 5 minuten opwarmen. Snijd de pepers open en verwijder alle zaden en zaadlijsten. Laat ze gedurende 10 minuten in heet water weken. Meng de kaas en voeg de gerookte paprika toe. … Continued