fbpx

KLASSIEK MAÏSBROOD

Steek een halve CobbleStone aan en laat deze 5 minuten branden. Plaats, als de CobbleStone grijs is, de grillplaat en het rooster op de COBB. Plaats de deksel op de COBB en laat deze ongeveer 20 minuten voorverwarmen. Klop ondertussen de suiker, suikermais, karnemelk, ei en boter door elkaar. Meng in een aparte kom de … Continued

Sodabrood

Sodabrood, dat gegist wordt met baking soda in plaats van gist, is heel snel te maken. Het is perfect als je even snel een lekker broodje wilt maken voor de lunch of als bijgerecht bij het avondeten. Het recept is gemakkelijk aan te passen: aan de mix kun je geraspte cheddar en gehakte rauwe ui … Continued

Wilde paddenstoelen saus

Steek de COBB aan met een CobbleStone of briketjes. Plaats, als de briketjes of CobbleStone grijs zijn, de wok op de COBB en verwarm de wok 5 minuten voor met de deksel erop. Giet wat olie in de wok en bak hierin de ui, knoflook en paddenstoelen tot ze bruin zijn. Voeg de cognac toe … Continued

Warmgerookte aubergine met citroensaus

Meng de komijn met de olijfolie en smeer de aubergine plakken hiermee aan beide kanten in. Breng de aubergine daarna op smaak met zout en peper. Vouw een zakje van aluminiumfolie en vul deze met de rookpellets. Vouw het zakje dicht en prik wat gaatjes in de bovenkant. Leg het zakje op de CobbleStone. Steek … Continued

Volkorenbrood met rozijnen en zaden

Steek de COBB aan met een halve CobbleStone. Plaats, als de CobbleStone grijs is, de basisplaat, het rooster en de deksel op de COBB en warm deze 10 minuten voor. Meng ondertussen alle droge ingrediënten door elkaar. Voeg al roerend de karnemelk toe. Meng het geheel tot een glad beslag ontstaat. Vet de bakvorm in. … Continued

Pasta salade

Steek de COBB aan met een CobbleStone. De pasta wordt gekookt in de wok. Dit kan door water aan de kook te brengen in de wok of gebruik te maken van een COBB waterketel om het water te koken. Plaats de wok of waterketel pas op de COBB als de CobbleStone grijs is. Voeg de … Continued