fbpx

Stoofvlees met Belgisch bier

Snijd de sukadelappen in blokjes en doe deze in een kom. Breng het vlees op smaak met zout en peper. Voeg vervolgens de bloem toe. Meng het vlees en de bloem goed door elkaar, totdat alle blokjes vlees van een laagje bloem zijn voorzien. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Besmeer de boterhammen … Continued

Pulled Chicken

Steek de COBB aan met een halve CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de wok op de COBB. Laat deze, met deksel erop, 5 minuten voorverwarmen. Snij ondertussen de sjalotjes en knoflook fijn. Doe wat olijfolie in de wok en bak de sjalotjes, knoflook en de kippendijen 5 minuten aan. Voeg daarna het water, … Continued

Gegrilde bloemkool met chimichurri

Verwijder de harde steel en bladeren van de bloemkool en was de bloemkool schoon. Meng alle ingrediënten voor de marinade van de bloemkool. Steek de COBB aan met een CobbleStone. Verwarm, als de CobbleStone grijs is, de COBB met basisplaat en deksel 10 minuten voor. Giet een deel van de marinade in de bloemkool zodat … Continued

Shoarma van oesterzwammen met komkommersalsa en pitabroodjes

Snijd alle ingrediënten voor de komkommer salsa fijn. Meng de ingrediënten goed door elkaar. Zet de salsa apart zodat de smaken goed kunnen intrekken. Maak de marinade voor de oesterzwammen door alle ingrediënten te mengen. Meng de marinade door de oesterzwammen tot ze volledig bedekt zijn met de marinade. Verdeel de oesterzwammen in twee gelijken … Continued

Bonentaco`s

Meng alle ingrediënten voor de saus goed door elkaar. Prak de kidneybonen met de pureestamper. Voeg alle overige ingrediënten voor het bonenmengsel aan de gepureerde kidneybonen toe. Kneed het goed door elkaar tot er een deeg ontstaat. Steek de COBB aan met een CobbleStone. Leg als de CobbleStone grijs is de bakplaat op de COBB … Continued

Melanzane van de COBB

Snijd de aubergine in de lengte in plakken van ongeveer 2 cm dik. Bestrooi met wat zout en zet even apart zodat het zout kan intrekken. Snijd de tomaat en de mozzarella in dunne plakjes en de zongedroogde tomaat in dunne reepjes. Steek de COBB aan met een CobbleStone. Leg, wanneer de CobbleStone grijs is, … Continued