fbpx

Pulled BBQ Jackfruit en champignons met zelfgemaakte BBQ-saus

Recept voor de zelfgemaakte BBQ-saus Voeg alle ingrediënten voor de zelfgemaakte BBQ saus samen in een blender en mix het tot een gladde massa.   Recept voor paddenstoelen en en jackfruit  Steek de COBB aan met een CobbleStone. Plaats, als de CobbleStone grijs is, de wok op de COBB en de deksel erop. Laat de … Continued

De beste hamburgers met gerookte kaas

Meng het gehakt, spek, ui, gemalen koriander, tijm en mosterd door elkaar en breng het op smaak met peper en zout. Verdeel het gehakt in vier of zes gelijke porties (afhankelijk van de gewenste grootte van de hamburger) en vorm hier hamburgers van. Laat de hamburgers 30 minuten afkoelen in de koelkast. Steek de COBB … Continued

Italiaans buikspek

Voordat je het buikspek opbindt tot een rollade, moet het buikspek eerst worden bewerkt. Leg hiervoor het vlees met de huidkant naar boven op je werkblad. Stel je stanleymes af op ongeveer 1 cm. Het mesje mag niet verder uitsteken dan de dikte van het spek. Maak om de cm een snee in het vlees, … Continued

Feestelijk rosbief recept

Dep de rosbief droog met keukenpapier. Meng de komijn, cayennepeper, chilivlokken, peperkorrels, korianderzaadjes en de gedroogde tijm door elkaar in een kom. Leg de rosbief in de kom en masseer de kruiden in het vlees.. Breng de rosbief daarna op smaak met zout en peper. Zet het vlees even apart zodat de kruiden kunnen intrekken. … Continued

Feestelijk gebraden kip

Doe de boter in een kom. Meng de cranberry`s, salie, knoflook en de ontbijtspek door de boter en voeg naar smaak zout en peper toe. Deze boter kan van tevoren gemaakt worden en maanden in de vriezer bewaard worden. Wij gaan nu de kip onder de huid vullen met het boter mengsel. Dit doe je door … Continued

Knolselderij Shoarma

Maak de marinade door alle kruiden en specerijen te mengen met de olijfolie. Voeg olijfolie toe tot het een mooie pasta wordt. Schil de knolselderij en snij deze in dunne plakken van ongeveer 0,2 cm dik. Hoe dunner de plakken hoe meer smaak je geeft aan het gerecht. Snij de ui middendoor. Begin, voor het … Continued