fbpx

Omelet met spek en champignons

Steek de COBB aan met briketjes en aanmaakblokjes. Plaats als de briketjes grijs zijn, de bakplaat op de COBB. Verwarm deze, met de deksel op de COBB 5 minuten voor. Haal de deksel van de COBB en smelt boter op de bakplaat. Voeg het spek toe en bak deze aan. Voeg daarna de champignons toe … Continued

Mini pizza’s van de Cobb

Rol het deeg uit. Steek met behulp van de serveerring kleine rondjes uit het pizzadeeg en haal het overgebleven deeg weg. Bestrijk het deeg met de tomatensaus en beleg de pizza’s met de gekozen topping. Steek de CobbleStone aan. Verwarm, als de CobbleStone grijs is, de bakplaat en deksel 5 minuten voor. Bestrijk de bakplaat … Continued

Kip tortilla wrap

Maak een salsa door de tomaat, rode paprika, rode ui, lente-ui en koriander te mengen met de azijn, olijfolie en suiker. Breng op smaak met zout en peper. Steek de COBB aan met een CobbleStone. Plaats, als de CobbleStone grijs is, de grillplaat en de deksel op de COBB en verwarm deze 10 minuten voor. … Continued

Homemade hamburgers met roggebroodjes

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Laat, als de CobbleStone op temperatuur is, de COBB met basisplaat en deksel minimaal 5 minuten op temperatuur komen. Meng alle ingrediënten, behalve de broodjes. Verdeel het mengsel in 4 gelijke porties en maak hier 4 hamburgers van. Vet de basisplaat in met een klein beetje olijfolie. Leg … Continued

Gegrilde zalm met een sinaasappel soja glazuur

Maak een kruidenmix van de suiker, vijfkruiden poeder, koriander, zwarte peper en zout. Meng de sinaasappelsap, sojasaus, honing, lente-ui, gember, sesamolie en knoflook voor het glazuur. Steek de COBB aan met de briketjes. Plaats, als de briketjes driekwart grijs zijn, de wok en de deksel op de COBB en laat deze 5 minuten voorverwarmen. Breng … Continued

Gegrilde kreeftstaartjes

Maak een marinade van de ingrediënten, behalve de kreeftstaartjes. Laat de kreeftstaartjes 2 tot 3 uur marineren in de marinade. Steek de COBB aan met briketje en aanmaakblokjes. Plaats, als de briketjes driekwart grijs zijn, de basisplaat en deksel op de COBB en verwarm deze 5 minuten voor. Gril de kreeftstaartjes in kleine porties op … Continued