Kaas en knoflook rol

Meng de bloem, gist en suiker in een grote kom en roer daarna het zout er doorheen. Maak in het midden van het bloemmengsel een gat en voeg hier de melk en boter aan toe. Roer het goed door elkaar met behulp van een houten lepel. Gebruik vervolgens je handen om het deeg 10 minuten … Continued

Okonomiyaki, Japanse hartige pannenkoek

Steek de Cobble Stone aan en wacht tot deze mooi grijs en heet is. Plaats de bakplaat op de Cobb en leg hierop direct de 4 plakken ontbijtspek. Klop ondertussen de eieren los in de mengkom en voeg hier de dashi en de bloem aan toe. Meng dit tot een gladde massa. Voeg nu de … Continued

HALLOWEEN GEVULDE PAPRIKA’S

Snijd ongeveer 1 centimeter van de bovenkant van elke paprika (bewaar de bovenkant!). Verwijder de zaden en snijd met de punt van een scherp mes ogen, neus en mond uit. Zet de paprika’s apart. Steek een CobbleStone aan. Leg, als de CobbleStone grijs is, de wok op de COBB en laat deze 5 minuten opwarmen … Continued

Scones

Steek de COBB aan met een halve CobbleStone en laat deze branden totdat de CobbleStone grijs is. Bedek het rooster met aluminiumfolie en bestrijk met met wat boter of bakspray. Plaats het rooster op de basisplaat en dek de COBB af met de deksel. Verwarm de COBB 20 minuten voor. Meng ondertussen de droge ingrediënten … Continued

Gemarineerde halloumi

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de grillplaat op de COBB en de deksel en laat deze 20 minuten voorverwarmen. Meng de marinade-ingrediënten oregano, komijn, paprika en de olijfolie door elkaar in een ondiepe schaal en breng op smaak met zout en peper. Gril de tomaten kort op … Continued

Rozijnbrood wentelteefjes

Steek de COBB aan met een halve CobbleStone en laat deze branden totdat de CobbleStone grijs is. Snij ondertussen de mango, aardbeien en kiwi in plakjes en spoel de bosbessen af. Leg de bakplaat op de COBB en verwarm deze met de deksel erop 5 minuten voor. Klop de eieren en room door elkaar. Doop … Continued