Glutenvrije pizza Bianco

Meng in een grote mengkom de ingrediënten voor het deeg door elkaar en maak hiervan een bal. Is het deeg te droog, voeg dan een paar eetlepels water toe. Laat het deeg 45 minuten rusten op een warme plek. Terwijl het deeg rijst bereid je de kaassaus voor. Steek hiervoor de COBB aan met een … Continued

Zoete aardappel bier brood

Schil de zoete aardappel en snij deze in kleine stukjes. Steek de COBB aan met een halve CobbleStone en laat deze branden totdat deze grijs is. Leg de wok op de COBB en vul deze met water. Gebruik warm water als dit voorhanden is. Voeg de zoete aardappelen toe en kook de aardappelen totdat ze … Continued

Garnalen & halloumi spiesjes

Week de saté prikkers in water. Maak ondertussen de marinade door de gember, knoflook en de helft van het citroensap te mengen. Schep de garnalen door de marinade en laat de marinade ongeveer 10 minuten intrekken. Steek de COBB aan met een CobbleStone en wacht tot deze helemaal grijs is. Plaats de Grillplaat+ en de … Continued

Shotgun shells

Kruid het gehakt met je favoriete kruiden. Snij de mozzarella bolletjes klein en voeg deze bij het gehakt (je kan ook pepertjes toevoegen als je van pittig houdt). Vul de cannelloni met het gehaktmengsel. Bereid dan nu de glaze, meng de BBQ saus, ketjap manis, basterd suiker en de honing of stroop heel goed door … Continued

Turks brood op de pizzasteen

Meng de gist samen met de suiker en het lauwwarme water in een grote beslagkom. Roer het goed door en laat het ongeveer 5 minuten rusten. Voeg de olie en het zout toe. Voeg vervolgens langzaam de bloem toe en meng totdat de bloem goed opgenomen is. Kneed het deeg ongeveer 15 minuten en vorm daarna … Continued

Wentelteefjes met aardbeien

Klop de roomkaas, poedersuiker en het vanille-extract door elkaar tot dat je een smeerbare massa hebt. Snij de aardbeien in plakjes. Dep de aardbeien droog met een keukenpapier en bestrooi ze met kristalsuiker. Klop in een diep bord of kom de eieren, melk en kaneel door elkaar. Kies voor een bord of kom waar het … Continued