Mais falafel hapjes met romige cashew crème

Meng de maïs, zoete aardappel, courgette, lente-ui, rode ui, koriander, jalapeno pepers, jalapeno pekel, limoensap, uienpoeder, gemalen komijn, gerookte paprika, zout en zwarte peper in een kom. Meng in een tweede kom het kikkererwtenmeel, de baking soda en appelazijn zodat de baking soda geactiveerd wordt. Voeg langzaam het water toe aan het meelmengsel. Meng met … Continued

Gegrilde mais op de COBB met cashewnoten, koriander en limoen crème

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Plaats, als de CobbleStone grijs is, de bakplaat op de COBB en verwarm deze met de deksel erop 5 minuten voor. Vouw ondertussen de bladeren van de mais om zodat de gele mais zichtbaar wordt. Snij de bladeren niet af! Verwijder daarna het haar van de maiskolf. Vlecht … Continued

Pulled BBQ Jackfruit en champignons met zelfgemaakte BBQ-saus

Recept voor de zelfgemaakte BBQ-saus Voeg alle ingrediënten voor de zelfgemaakte BBQ saus samen in een blender en mix het tot een gladde massa.   Recept voor paddenstoelen en en jackfruit  Steek de COBB aan met een CobbleStone. Plaats, als de CobbleStone grijs is, de wok op de COBB en de deksel erop. Laat de … Continued

(Vegan) platbrood en koriander raita

Recept voor het platbrood Meng in een kom de bloem, het bakpoeder en het zout. Meng in een andere kom de plantaardige yoghurt en olijfolie. Voeg de inhoud van beide kommen samen. Kneed het mengsel zodat alles goed door elkaar gemengd wordt. Het resultaat moet zijn dat het deeg licht aanvoelt. Rol het deeg in … Continued

Focaccia van de pizzasteen

Meng in een kommetje het lauwwarme water met de gist en het suiker in een kom en laat het een paar minuten rusten. Meng in de grote kom de bloem en het zout. Voeg hier vervolgens het water met de gist en suiker aan toe en meng alles goed door elkaar. Strooi wat bloem op … Continued

De beste hamburgers met gerookte kaas

Meng het gehakt, spek, ui, gemalen koriander, tijm en mosterd door elkaar en breng het op smaak met peper en zout. Verdeel het gehakt in vier of zes gelijke porties (afhankelijk van de gewenste grootte van de hamburger) en vorm hier hamburgers van. Laat de hamburgers 30 minuten afkoelen in de koelkast. Steek de COBB … Continued