fbpx

COBB Cheesecake met witte chocolade en frambozen

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de wok op de COBB. Vul de wok tot halverwege met water, plaats de deksel op de COBB en laat het water opwarmen. Als je een waterketel voorhanden hebt, kun je het water ook daarin verwarmen. Vet de COBB bakvorm in en … Continued

Gerookte kaas

Omdat je met de COBB niet koud kunt roken, alleen lauw of warm, is het belangrijk om bij het roken van kaas te kiezen voor harde kaassoorten. Kies je voor zachtere kazen, dan zullen deze gedeeltelijk smelten. Steek met behulp van twee aanmaakblokjes drie briketten aan in de COBB. Laat de briketten in ongeveer 20 … Continued

Carrotcake

Verwarm de COBB voor door 1 CobbleStone te gebruiken. Voor de cake, rasp de sinaasappel en pers 3 el sap eruit. Giet het sap over de rozijnen in een kom, roer de rasp erdoor en laat dit weken terwijl je het beslag maakt. Vet de COBB bakvorm in en bekleed de bodem met bakpapier. Meng … Continued

Pannenkoeken met blauwe bessen en limoen

Steek de Cobb aan met een Cobble Stone. Verwarm, als de Cobble Stone grijs is, de bakplaat 5 minuten voor. Bereid ondertussen het beslag. Doe de bloem in de kom en maak in het midden een kuiltje. Voeg aan het kuiltje de eieren, het zout en een klein beetje melk toe. Meng nu langzaam het … Continued

Stroopwafel dessert met marshmallows en aardbeien

Voor de bereiding van dit nagerecht kun je gebruik maken van de restwarmte van de CobbleStone of briketjes waarmee het hoofdgerecht is bereid. Verwarm indien nodig de basisplaat en de deksel voor. Leg ondertussen op iedere stroopwafel twee blokjes chocolade en twee marshmallows. Leg het rooster op de basisplaat en leg hier de belegde stroopwafels … Continued

Warme vijgen met geitenkaas en honing

Steek de COBB aan met de CobbleStone (of gebruik de restwarmte van een CobbleStone die je hebt gebruikt voor bijvoorbeeld een hoofdgerecht). Leg, als de CobbleStone grijs is, de basisplaat op de COBB met de deksel erop en verwarm deze 5 minuten voor. Duw intussen de vijgen een beetje open. Giet 1 eetlepel port in … Continued