Pastinaaktaart met vanillefrosting

Schil en rasp de pastinaak. Boen de sinaasappel schoon en rasp de schil fijn. Knip het bakpapier op maat van de bodem van de bakvorm. Leg het op maat geknipte bakpapier onderin de bakvorm. Steek de COBB aan met een halve CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de grillplaat of basisplaat, met het rooster … Continued

Naanpizza

Bereid het naambrood deeg zoals het op de verpakking staat vermeld. Steek de COBB aan met een halve CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de bakplaat op de COBB. Laat deze, met deksel erop, 5 minuten voorverwarmen. Rooster de pijnboompitjes op de bakplaat tot ze lichtbruin zijn. Let op dat ze niet verbranden. Haal … Continued

Bolzano appel cake

Knip van bakpapier een cirkel die op de bodem van de bakvorm past. Vet met wat boter de bodem en de rand van de bakvorm in en leg het bakpapier onderin de bakvorm. Schil de appels en snij ze in 4 parten. Verwijder het klokhuis en snij de appels daarna in dunne plakjes. Klop de … Continued

Bananenbrood

Steek de COBB aan met een halve CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de basisplaat met het rooster op de COBB. Laat deze, met de deksel erop, 5 minuten voorverwarmen. NB: Gebruik je de gasvariant, steek dan nu de COBB aan en laat de basisplaat en rooster op de middelste stand 5 minuten voorverwarmen. … Continued

American pancakes

Steek de COBB aan met de CobbleStone en wacht 3 minuten tot hij heet is. Leg de bakplaat op de Cobb en laat met de deksel erop in ongeveer 10 minuten op temperatuur komen. Klop het eiwit in een kom stijf. Meng in een andere kom de bloem, het bakpoeder, de eidooiers, de karnemelk en … Continued

Gerookte Camemberts

Steek de COBB aan met een halve CobbleStone. Verwarm, als de CobbleStone grijs is, de wok en deksel ongeveer 5 minuten voor. Schil ondertussen de appels en snij ze in blokjes van 1 cm. Laat de boter in de wok smelten. Bak hierin de appelblokjes aan en voeg vervolgens de elitehaver toe. Bak tot alles … Continued