fbpx

Melktaart uit Zuid-Afrika

Meng in een grote kom de boter en suiker tot een gladde massa. Scheid de dooiers en hou het eiwit apart. Voeg de eidooiers toe aan het botermengsel en klop het geheel totdat het licht en luchtig is. Zeef nu het cakemeel, bakpoeder en zout erdoor en roer tot het goed gemengd is met het botermengsel. … Continued

HALLOWEEN KOEKJES

Klop de boter en suiker zacht en luchtig. Gebruik je kleurstof, voeg dit dan toe aan het botermengsel. Meng in een andere kom de bloem, kaneel, nootmuskaat en zout. Voeg, met kleine beetjes, het bloemmengsel aan het botermengsel toe. Meng het geheel tot een zacht deeg. Dek het deeg af met plasticfolie en laat het … Continued

Scones

Steek de COBB aan met een halve CobbleStone en laat deze branden totdat de CobbleStone grijs is. Bedek het rooster met aluminiumfolie en bestrijk met met wat boter of bakspray. Plaats het rooster op de basisplaat en dek de COBB af met de deksel. Verwarm de COBB 20 minuten voor. Meng ondertussen de droge ingrediënten … Continued

De anywhere chocoladetaart

Steek de COBB aan met een halve CobbleStone en laat deze branden totdat deze grijs is. Plaats de basisplaat en het rooster op de COBB, dek de COBB af met de deksel en verwarm de COBB 20 minuten voor. Meng alle droge ingrediënten, zelfrijzend bakmeel, bakpoeder, suiker en cacao, door elkaar in een grote kom. … Continued

Zoete aardappel bier brood

Schil de zoete aardappel en snij deze in kleine stukjes. Steek de COBB aan met een halve CobbleStone en laat deze branden totdat deze grijs is. Leg de wok op de COBB en vul deze met water. Gebruik warm water als dit voorhanden is. Voeg de zoete aardappelen toe en kook de aardappelen totdat ze … Continued

Shotgun shells

Kruid het gehakt met je favoriete kruiden. Snij de mozzarella bolletjes klein en voeg deze bij het gehakt (je kan ook pepertjes toevoegen als je van pittig houdt). Vul de cannelloni met het gehaktmengsel. Bereid dan nu de glaze, meng de BBQ saus, ketjap manis, basterd suiker en de honing of stroop heel goed door … Continued