fbpx

Turks brood op de pizzasteen

Meng de gist samen met de suiker en het lauwwarme water in een grote beslagkom. Roer het goed door en laat het ongeveer 5 minuten rusten. Voeg de olie en het zout toe. Voeg vervolgens langzaam de bloem toe en meng totdat de bloem goed opgenomen is. Kneed het deeg ongeveer 15 minuten en vorm daarna … Continued

Wentelteefjes met aardbeien

Klop de roomkaas, poedersuiker en het vanille-extract door elkaar tot dat je een smeerbare massa hebt. Snij de aardbeien in plakjes. Dep de aardbeien droog met een keukenpapier en bestrooi ze met kristalsuiker. Klop in een diep bord of kom de eieren, melk en kaneel door elkaar. Kies voor een bord of kom waar het … Continued

Focaccia van de pizzasteen

Meng in een kommetje het lauwwarme water met de gist en het suiker in een kom en laat het een paar minuten rusten. Meng in de grote kom de bloem en het zout. Voeg hier vervolgens het water met de gist en suiker aan toe en meng alles goed door elkaar. Strooi wat bloem op … Continued

Boterkoekjes op de pizzasteen

Meng alle ingrediënten en kneed dit samen tot een stevig deeg, laat het deeg een uur rusten in de koelkast. Steek de COBB aan met een CobbleStone. Plaats, als de CobbleStone grijs is, de basisplaat met het rooster, de pizzasteen en de deksel op de COBB. Verwarm de pizzasteen 20 minuten voor. Rol met een … Continued

COBB Cheesecake met witte chocolade en frambozen

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de wok op de COBB. Vul de wok tot halverwege met water, plaats de deksel op de COBB en laat het water opwarmen. Als je een waterketel voorhanden hebt, kun je het water ook daarin verwarmen. Vet de COBB bakvorm in en … Continued

Gerookte kaas

Omdat je met de COBB niet koud kunt roken, alleen lauw of warm, is het belangrijk om bij het roken van kaas te kiezen voor harde kaassoorten. Kies je voor zachtere kazen, dan zullen deze gedeeltelijk smelten. Steek met behulp van twee aanmaakblokjes drie briketten aan in de COBB. Laat de briketten in ongeveer 20 … Continued