van Cobb fans voor Cobb fans
Op de Facebook pagina van Mijn Cobb delen enthousiaste COBB gebruikers regelmatig de lekkerste recepten. Om nog meer mensen te inspireren met koken op de COBB, hebben we 10 van onze trouwe fans uitgenodigd om hun favoriete recept te bereiden en met jullie te delen. Laat je inspireren!
Debby denkt met veel plezier terug aan het roken van forel voor de caravan tijdens de zonsondergang in Kroatië. Haar favoriete COBB gerecht is rijk gevulde paella.
Deborah heeft goede herinneringen aan zalm roken voor het vakantiehuisje op Texel, met de winterjas aan! Haar favoriete gerecht is een eigen pizza: ‘Fantasia del COBB’.
Janneke en Esther genieten graag samen van een mooie avond met vrienden, met een wijntje erbij en de COBB op tafel. Hun favoriete gerecht is gerookte zalm op de huid.
Joop verrast zijn gasten graag thuis met een bijzonder gerecht van de COBB, zoals spare ribs van lam. Zijn favoriete gerecht: beercan burgers.
Marc zijn beste COBB moment is het bereiden van een kilo spareribs voor het hele gezin op de camping in Duitsland. Voor zijn favoriete gerecht neemt hij graag de tijd: pulled pork.
Marianne geniet graag van een heerlijk stevig ontbijt van de COBB na een gezellige avond. Haar favoriet: maispannenkoeken met een bite.
Michel zijn beste COBB moment is met vrienden en meerdere sloepen en Cobbs aangemeerd op een eilandje in het IJsselmeer. Zijn favoriete gerecht is een dessert van de COBB: gebakken bananen.
Sandra geniet graag met haar familie van een lekkere COBB maaltijd thuis op het dakterras. Als het seizoen daar is, maakt ze graag mosselen van de COBB.
Suzanne kookt graag met de COBB op de motorkap van hun sleepboot. Voor de familie maakt ze graag haar eigen COBB Familyburger.
Tom zijn beste COBB moment is het grillen van een entrecote van 700 gram voor de hele familie op vakantie in de Dordogne. Zijn favoriete gerecht om te maken is zeebaars en papillote.