cobb ALS relatiegeschenk

     • Veelzijdig cadeau
     • Perfect voor personeel of relaties
     • Nu met persoonlijke gravering
Vraag een offerte aan!

ZOMERbarbecue

Het is bijna tijd voor de zomervakantie, het jaar zit er weer voor de helft op. De jaarlijkse Zomerbarbecue, er heerst een uitgelaten sfeer! Je bent trots op je bedrijf én op je medewerkers. Trots op het resultaat dat jullie samen hebben behaald. Waarom wachten met Kerst om ze te belonen? De cadeaus staan op tafel mooi op elkaar gestapeld. Ieder geschenk is voorzien van prachtig papier met een mooie strik. Je staat op, schraapt je keel en begint met je toespraak.

2 dagen later. Via de groeps-whatsapp wordt een foto doorgestuurd van een rokende COBB. Liza heeft eendenborst gerookt en daarmee haar familie een heerlijk diner bezorgd.

Een week later. René stuurt vanaf de camping in Frankrijk een foto. Zijn zonen zijn voor de tent pizza’s aan het bakken op de COBB.

Kleine BBQ COBB picknickkleed

Checklist

Een onpersoonlijke cadeaubon? Of een fles wijn geven aan iemand die nooit drinkt? Dat wil je niet.

Maar wat dan?

  • Op zoek naar een blijvende herinnering?
  • Wil je jouw bedrijf associëren met samen zijn en gezelligheid?
  • Wil je inspelen op de trend van (buiten) koken?

Zoek dan niet verder, want de COBB is het allemaal!

COBB

Een heerlijk geurende paella met zeevruchten, een steak met mooie grillstrepen of een zelfgemaakt pizza. Met de COBB kan het allemaal!

En door zijn compacte formaat kun je de COBB overal mee naar toe nemen. Gebruik de COBB op de camping, de boot of in het park. Je kunt de COBB natuurlijk ook gewoon thuis gebruiken, gezellig met familie in de tuin of op het balkon.

Er zijn vele redenen waarom de COBB op menig wensenlijstje te vinden is. De COBB is makkelijk in gebruik, veelzijdig en overal mee naar toe te nemen.

Personaliseren

De COBB is te personaliseren door jouw persoonlijke gravering op de deksel. Wil jij het logo van jouw bedrijf subtiel op de COBB naar voren laten komen, dat kan! We stellen een set samen die jouw relatie blij maakt.

Denk jij nu ook dat de COBB een mooi cadeau is voor jouw personeel of relaties, neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen