Ingrediënten
  • 4 stukjes van 200 gr Filet Mignon
  • Ingrediënten voor marinade:
  • 100 ml barbecuesaus
  • 2 takje rozemarijn
  • 2 teentjes knoflook
  • zout
  • peper
  • 30 ml olie

Filet Mignon steaks

Aantal personen: 4 30 minuten Grillen
Extra benodigdheden
  • Mengkom
  • bakkwast

Bereiding

  • Rits de blaadjes van de rozemarijn en snij deze fijn. Hak de teenjes knoflook fijn. Meng vervolgens alle ingrediënten voor de marinade.
  • Bestrijk de steaks met de marinade en laat deze 30 minuten intrekken.
  • Steek de COBB aan met een CobbleStone. Plaats, wanneer de CobbleStone grijs is, de grillplaat en de deksel op de COBB en verwarm deze 5 minuten voor.
  • Leg de steaks op de grillplaat en plaats de deksel op de COBB. Gril de steaks aan beide kanten in ongeveer 3 minuten gaar.
  • Laat de steaks even rusten voordat je ze aansnijdt.

Eet smakelijk!