Ingrediënten
  • 500gr lamslende, in blokjes gesneden
  • 2 groene paprika's, in blokjes gesneden
  • 8 gedroogde abrikozen
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • gemalen zwarte peper
  • 1/4el gemalen peperkorrels
  • 1/2tl zout
  • 3tl olijfolie
  • sap van 1 citroen

Gegrilde lamsspiesjes

Aantal personen: 4 1 uur Grillen
Extra benodigdheden
  • satéstokjes, geweekt

Bereiding

  • Maak een marinade van de knoflook, zwarte peper, peperkorrels, zout, olijfolie en citroen. Voeg de marinade aan het lamsvlees toe, zet het goed door elkaar en laat het 30 minuten intrekken.
  • Steek de COBB aan met een CobbleStone. Verwarm, als de CobbleStone grijs is, de grillplaat en de deksel 10 minuten voor op de COBB. Rijg ondertussen het vlees aan een satéstokje. Wissel de stukjes vlees af met de abrikozen en paprika.
  • Leg de spiesjes op de grillplaat en plaats de deksel terug op de COBB. Gril de spiesjes in ongeveer 15 minuten gaar. Keer ze regelmatig om.

Bekijk meer recepten.