Ingrediënten
- 1 ronde camembert in houten doosje
- 1 handje rookpellets (kersen- of appelhout)
- 1 el honing
- 1 handvol grof gehakte walnoten
- 1 stokbrood of toast
Gerookte camembert met honing en walnoten
Aantal personen: 2-4 20 minuten RokenBenodigde accesoires
Bereiding
- Verwijder het plastic van de camembert en plaats hem terug in het houten doosje (zonder deksel).
- Steek de COBB aan met een CobbleStone.
- Vouw een zakje van aluminiumfolie, vul het met rookpellets, vouw dicht, prik er gaatjes in met een vork en leg als de CobbleStone grijs is, het op de CobbleStone.
- Plaats de basisplaat en het rooster op de COBB en zet het doosje met camembert erop.
- Doe de deksel erop en rook de kaas ca. 15 minuten, tot hij zacht en smeuïg is.
- Haal voorzichtig van de COBB, druppel honing over de bovenkant en bestrooi met walnoten.
- Serveer direct met stokbrood of toast.
Een showstopper voor elke borrel – gesmolten, rokerig en heerlijk zoet. Eet smakelijk!
Bijbehorende
Accessoires