Ingrediënten
- 500 gram verse gnocchi
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 rode paprika
- 200 gram kastanjechampignons
- 400 gram spinazie
- 3 eetlepels rode pesto
- tomatensaus Heinz
- 1 pakje vegetarisch rul gehakt
- 100 ml soja cuisine
- plantaardige boter
- voor de garnering - Vegetarisch geraspte kaas en verse basilicum
Gnocchi
Aantal personen: 4 30 minuten WokkenBenodigde accesoires
Bereiding
- Steek de COBB aan met een CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de wok en de deksel op de COBB en laat deze 10 minuten voorverwarmen.
- Snij de ui en paprika in kleine stukjes en hak de knoflook fijn. Maak de champignons schoon en snij deze in plakjes.
- Smelt wat boter in de wok en fruit de ui en knoflook hierin aan. Voeg daarna de paprika en champignons toe en bak deze gaar.
- Voeg de gnocchi toe en bak deze enkele minuten. Blijf roeren om aanbakken te voorkomen.
- Voeg de spinazie, het vegetarisch gehakt, de pesto, tomatensaus en soja cuisine toe. Meng alles goed door elkaar en laat het geheel enkele minuten doorkoken.
- Breng het gerecht op smaak met peper en zout.
- Garneer het gerecht met geraspte kaas en verse basilicum.
Eet smakelijk!
Dit recept is gemaakt door Groen stekje.