Ingrediënten
                            
                                                            - 500 gram verse gnocchi
 - 1 ui
 - 2 teentjes knoflook
 - 1 rode paprika
 - 200 gram kastanjechampignons
 - 400 gram spinazie
 - 3 eetlepels rode pesto
 - tomatensaus Heinz
 - 1 pakje vegetarisch rul gehakt
 - 100 ml soja cuisine
 - plantaardige boter
 - voor de garnering - Vegetarisch geraspte kaas en verse basilicum
 
Gnocchi
Aantal personen: 4 30 minuten WokkenBenodigde accesoires
                                                    
                                            Bereiding
- Steek de COBB aan met een CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de wok en de deksel op de COBB en laat deze 10 minuten voorverwarmen.
 - Snij de ui en paprika in kleine stukjes en hak de knoflook fijn. Maak de champignons schoon en snij deze in plakjes.
 - Smelt wat boter in de wok en fruit de ui en knoflook hierin aan. Voeg daarna de paprika en champignons toe en bak deze gaar.
 - Voeg de gnocchi toe en bak deze enkele minuten. Blijf roeren om aanbakken te voorkomen.
 - Voeg de spinazie, het vegetarisch gehakt, de pesto, tomatensaus en soja cuisine toe. Meng alles goed door elkaar en laat het geheel enkele minuten doorkoken.
 - Breng het gerecht op smaak met peper en zout.
 - Garneer het gerecht met geraspte kaas en verse basilicum.
 
Eet smakelijk!
Dit recept is gemaakt door Groen stekje.