Ingrediënten
  • 500 gram verse gnocchi
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 rode paprika
  • 200 gram kastanjechampignons
  • 400 gram spinazie
  • 3 eetlepels rode pesto
  • tomatensaus Heinz
  • 1 pakje vegetarisch rul gehakt
  • 100 ml soja cuisine
  • plantaardige boter
  • voor de garnering - Vegetarisch geraspte kaas en verse basilicum

Gnocchi

Aantal personen: 4 30 minuten Wokken

Bereiding

  • Steek de COBB aan met een CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de wok en de deksel op de COBB en laat deze 10 minuten voorverwarmen.
  • Snij de ui en paprika in kleine stukjes en hak de knoflook fijn. Maak de champignons schoon en snij deze in plakjes.
  • Smelt wat boter in de wok en fruit de ui en knoflook hierin aan. Voeg daarna de paprika en champignons toe en bak deze gaar.
  • Voeg de gnocchi toe en bak deze enkele minuten. Blijf roeren om aanbakken te voorkomen.
  • Voeg de spinazie, het vegetarisch gehakt, de pesto, tomatensaus en soja cuisine toe. Meng alles goed door elkaar en laat het geheel enkele minuten doorkoken.
  • Breng het gerecht op smaak met peper en zout.
  • Garneer het gerecht met geraspte kaas en verse basilicum.

Eet smakelijk!

Dit recept is gemaakt door Groen stekje.