Ingrediënten
  • 1 pak Koopmans Naanbrood
  • 200 ml water (voor het deeg)
  • 4 el olijfolie (voor deeg)
  • 4 el groene pesto
  • 50 gr geraspte mozzarella
  • 250 gr mozzarella balletjes
  • 200 gr cherrytomaat
  • 1 el oregano
  • 2 handjes rucola
  • 1 el pijnboompitten

Naanpizza

Aantal personen: 4 30 minuten Bakken
Extra benodigdheden
  • Mengkom
  • Mixer met deeghaken
  • Deegroller

Bereiding

  • Bereid het naambrood deeg zoals het op de verpakking staat vermeld.
  • Steek de COBB aan met een halve CobbleStone.
  • Leg, als de CobbleStone grijs is, de bakplaat op de COBB. Laat deze, met deksel erop, 5 minuten voorverwarmen.
  • Rooster de pijnboompitjes op de bakplaat tot ze lichtbruin zijn. Let op dat ze niet verbranden. Haal de pijnboompitjes van de bakplaat en leg apart.
  • Verdeel het deeg in gelijke delen (ter grootte van een limoen). Rol de bolletjes deeg uit met een deegroller. Zorg dat het uitgerolde deeg op de bakplaat past.
  • Bak de stukjes deeg op de bakplaat om en om gaar. Je hebt hiervoor geen olie of boter nodig.
  • Plaats, als al het naanbrood gebakken is, het rooster op de bakplaat en leg de deksel op de COBB. Laat het 5 minuten voorverwarmen.
  • Smeer ondertussen de versgebakken naanbroodjes in met pesto. Beleg ze vervolgens met de geraspte mozzarella, mozzarella balletjes, gehalveerde cherrytomaatjes en de oregano.
  • Haal de deksel van de COBB en leg de belegde naanbroodjes op het rooster. Leg de deksel terug op de COBB en bak de naambroodjes ongeveer 10 minuten tot de kaas gesmolten is.
  • Serveer het warme naambrood met wat rucola en gegrilde pijnboompitten.

Eet smakelijk!

Je kan het deeg ook zelf maken, kijk voor het recept hier.