Vlinderkip, roseval aardappeltjes en gegrilde sla

Tip! Heb je veel tijd, smeer dan de kip 8u voor dat je gaat koken in met grof zeezout. Leg de kip vervolgens weer in de koelkast totdat je hem gaat braden. Haal de kip vlak voordat deze op de Cobb gaat, uit de koelkast, spoel al het zout eraf onder de stromende, koude kraan … Continued

Gemarineerde halloumi

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de grillplaat op de COBB en de deksel en laat deze 20 minuten voorverwarmen. Meng de marinade-ingrediënten oregano, komijn, paprika en de olijfolie door elkaar in een ondiepe schaal en breng op smaak met zout en peper. Gril de tomaten kort op … Continued

Scones

Steek de COBB aan met een halve CobbleStone en laat deze branden totdat de CobbleStone grijs is. Bedek het rooster met aluminiumfolie en bestrijk met met wat boter of bakspray. Plaats het rooster op de basisplaat en dek de COBB af met de deksel. Verwarm de COBB 20 minuten voor. Meng ondertussen de droge ingrediënten … Continued

COBB zeevruchten paella

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de wok en de deksel op de COBB en laat de wok 10 minuten voorverwarmen. Snij de ui, rode paprika, knoflook, chorizo worst en tomaten in kleine stukjes. Voeg olie toe aan de wok en bak de ui en chorizo tot de … Continued

Lamsrack met mosterdkorst

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de grillplaat op de COBB en de deksel op de COBB en laat deze 15 minuten voorverwarmen. Breng de lamsracks op smaak met zout en peper. Leg de lamsracks op de grillplaat, met de vetkant naar beneden,. Bak de lamsracks aan tot … Continued

Traditionele lamscurry

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de wok en de deksel op de COBB en laat de wok 10 minuten op temperatuur komen. Snij ondertussen de ui, knoflook, groene pepers en gember fijn. Snij het vlees in blokjes en kruid het royaal met peper en zout. Giet wat … Continued