Gevulde zoete puntpaprika

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de wok en de deksel op de COBB en laat deze 5 minuten voorverwarmen. Snipper ondertussen de ui en snij de knoflook fijn.¬†Snij de champignons in plakjes. Snij de puntpaprika`s in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snij de mozzarella en … Continued

Libanese vegan pizza

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de bakplaat en de deksel op de COBB en laat deze 5 minuten voorverwarmen. Snij de ui in ringen en de knoflook fijn. Snij de paprika in kleine blokjes en de champignons in plakjes. Besmeer het Libanese brood met tomatenpuree. Verdeel hierover … Continued

Gnocchi

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de wok en de deksel op de COBB en laat deze 10 minuten voorverwarmen. Snij de ui en paprika in kleine stukjes en hak de knoflook fijn. Maak de champignons schoon en snij deze in plakjes. Smelt wat boter in de wok … Continued

Salade met gepofte knolselderij, sjalotjes, geitenkaas en baconsnippers

Leg de aluminiumwegwerp kom in de COBB en steek de COBB aan met een CobbleStone. Schil de knolselderij en snijd hem daarna in kleine partjes. Snijd de sjalotjes doormidden en verwijder de schilletjes en uiteinden. Leg de stukjes knolselderij en de sjalotjes in een stuk aluminiumfolie, leg hier kleine stukjes roomboter bij en bestrooi met … Continued

Aubergine-feta spiesjes met venkelzaad

Snijd met een dunschiller of een scherp mes dunne plakken in de lengte van de aubergine. Leg de plakken aubergine op een bord en bestrooi met zout (hierdoor trekt het vocht wat uit de aubergine). Kneus de venkelzaadjes met een mes en meng deze met de olijfolie met de balsamicoazijn en de honing tot een … Continued

Appel-bosbessen crumble

Schil de appels en snij ze in middelgrote stukken. Voeg de citroensap aan de appelstukjes toe om te voorkomen dat ze bruin worden. Steek de COBB aan met een CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de wok en de deksel op de COBB en laat deze 5 minuten voorverwarmen. Smelt de boter in de … Continued