Flensjes met ijs

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de bakplaat op de COBB. Verwarm de bakplaat 10 minuten voor met de deksel erop. Maak ondertussen het beslag klaar voor de pannenkoeken volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Wij gaan in dit recept voor het gemak van een kant en klaar … Continued

Gepeperde ossenhaas met champignonsaus en krieltjes

Haal de ossenhaas uit de koelkast zodat deze op kamertemperatuur kan komen. Is het erg warm buiten, wacht hier dan nog even mee. Steek de COBB aan met een CobbleStone en laat deze grijs worden. Plaats de wok op de COBB en vul de wok met 500 ml water. Gebruik, als dit voorhanden is, warm … Continued

Risotto van erwten en geitenkaas

Snipper de ui fijn en snij het witte gedeelte van de prei in dunne ringen. Steek de COBB aan met een CobbleStone. Plaats, als de CobbleStones grijs is, de wok op de COBB en laat deze 5 minuten opwarmen. Smelt de helft van de boter in de wok en voeg de ui en prei toe. … Continued

Garnalen & halloumi spiesjes

Week de saté prikkers in water. Maak ondertussen de marinade door de gember, knoflook en de helft van het citroensap te mengen. Schep de garnalen door de marinade en laat de marinade ongeveer 10 minuten intrekken. Steek de COBB aan met een CobbleStone en wacht tot deze helemaal grijs is. Plaats de Grillplaat+ en de … Continued

Italiaans buikspek

Voordat je het buikspek opbindt tot een rollade, moet het buikspek eerst worden bewerkt. Leg hiervoor het vlees met de huidkant naar boven op je werkblad. Stel je stanleymes af op ongeveer 1 cm. Het mesje mag niet verder uitsteken dan de dikte van het spek. Maak om de cm een snee in het vlees, … Continued

Glühwein

Steek de COBB aan met een halve CobbleStone en laat deze branden totdat deze grijs is. Plaats de wok op de COBB, giet de rode wijn in de wok en voeg de overige ingrediënten toe, behalve de suiker. Verwarm het mengsel zachtjes en roer het af en toe door met een pollepel. Laat de smaken … Continued