fbpx

Bananasplit met rum rozijnen

Laat de rozijnen 30 minuten weken in de rum. Steek de COBB aan met een halve CobbleStone en laat deze branden totdat deze grijs is. Plaats de basisplaat, het rooster en de deksel op de COBB en verwarm deze 20 minuten voor. Snij de bananen met een mes in de lengte in. Zorg ervoor dat … Continued

Flensjes met ijs

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de bakplaat op de COBB. Verwarm de bakplaat 10 minuten voor met de deksel erop. Maak ondertussen het beslag klaar voor de pannenkoeken volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Wij gaan in dit recept voor het gemak van een kant en klaar … Continued

Gepeperde ossenhaas met champignonsaus en krieltjes

Haal de ossenhaas uit de koelkast zodat deze op kamertemperatuur kan komen. Is het erg warm buiten, wacht hier dan nog even mee. Steek de COBB aan met een CobbleStone en laat deze grijs worden. Plaats de wok op de COBB en vul de wok met 500 ml water. Gebruik, als dit voorhanden is, warm … Continued

Risotto van erwten en geitenkaas

Snipper de ui fijn en snij het witte gedeelte van de prei in dunne ringen. Steek de COBB aan met een CobbleStone. Plaats, als de CobbleStones grijs is, de wok op de COBB en laat deze 5 minuten opwarmen. Smelt de helft van de boter in de wok en voeg de ui en prei toe. … Continued

Garnalen & halloumi spiesjes

Week de saté prikkers in water. Maak ondertussen de marinade door de gember, knoflook en de helft van het citroensap te mengen. Schep de garnalen door de marinade en laat de marinade ongeveer 10 minuten intrekken. Steek de COBB aan met een CobbleStone en wacht tot deze helemaal grijs is. Plaats de Grillplaat+ en de … Continued

Italiaans buikspek

Voordat je het buikspek opbindt tot een rollade, moet het buikspek eerst worden bewerkt. Leg hiervoor het vlees met de huidkant naar boven op je werkblad. Stel je stanleymes af op ongeveer 1 cm. Het mesje mag niet verder uitsteken dan de dikte van het spek. Maak om de cm een snee in het vlees, … Continued