Knolselderij Shoarma

Maak de marinade door alle kruiden en specerijen te mengen met de olijfolie. Voeg olijfolie toe tot het een mooie pasta wordt. Schil de knolselderij en snij deze in dunne plakken van ongeveer 0,2 cm dik. Hoe dunner de plakken hoe meer smaak je geeft aan het gerecht. Snij de ui middendoor. Begin, voor het … Continued

De beste hamburgers met gerookte kaas

Meng het gehakt, spek, ui, gemalen koriander, tijm en mosterd door elkaar en breng het op smaak met peper en zout. Verdeel het gehakt in vier of zes gelijke porties (afhankelijk van de gewenste grootte van de hamburger) en vorm hier hamburgers van. Laat de hamburgers 30 minuten afkoelen in de koelkast. Steek de COBB … Continued

Rotisserie Wagyu Picanha met Chimichurri

Steek de COBB aan met een CobbleStone en wacht tot hij helemaal grijs is. Snijd ondertussen het vet aan de rand van de steaks in met een scherp mes. Breng de steaks op smaak met peper en zout. Vouw de steaks in een rondje en rijg ze aan de spies van de rotisserie. Plaats de … Continued

HALLOWEEN KOEKJES

Klop de boter en suiker zacht en luchtig. Gebruik je kleurstof, voeg dit dan toe aan het botermengsel. Meng in een andere kom de bloem, kaneel, nootmuskaat en zout. Voeg, met kleine beetjes, het bloemmengsel aan het botermengsel toe. Meng het geheel tot een zacht deeg. Dek het deeg af met plasticfolie en laat het … Continued

HALLOWEEN GEVULDE PAPRIKA’S

Snijd ongeveer 1 centimeter van de bovenkant van elke paprika (bewaar de bovenkant!). Verwijder de zaden en snijd met de punt van een scherp mes ogen, neus en mond uit. Zet de paprika’s apart. Steek een CobbleStone aan. Leg, als de CobbleStone grijs is, de wok op de COBB en laat deze 5 minuten opwarmen … Continued

Mais falafel hapjes met romige cashew crème

Meng de maïs, zoete aardappel, courgette, lente-ui, rode ui, koriander, jalapeno pepers, jalapeno pekel, limoensap, uienpoeder, gemalen komijn, gerookte paprika, zout en zwarte peper in een kom. Meng in een tweede kom het kikkererwtenmeel, de baking soda en appelazijn zodat de baking soda geactiveerd wordt. Voeg langzaam het water toe aan het meelmengsel. Meng met … Continued