Gamba-Spiesjes met sesamsaus

Marineer de gamba`s in 3 eetlepels sesamolie en 2 eetlepels ketjap. Steek de COBB aan met een halve CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de bakplaat op de COBB. Laat deze, met deksel er op 5 minuten voorverwarmen. Snijd de lente-ui in dunne ringetjes. Rooster de sesamzaadjes (zonder olie) lichtbruin. Heb je geen bakplaat, … Continued

Gepofte aubergine met pistache en granaatappelpitjes

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de bakplaat op de COBB. Laat deze, met deksel er op 5 minuten voorverwarmen. Was de aubergines en prik er met een vork gaatjes in. Besprenkel met wat olie en peper en zout. Wikkel de aubergine losjes om met aluminiumfolie. leg de … Continued

Gegrilde ananas met rum en pecannoten

Steek de COBB aan met een halve CobbleStone. Verwarm, als de CobbleStone grijs is, de grillplaat en deksel 10 minuten voor. Snij met een scherp mes de boven en onderkant van de ananas af. Zet de ananas rechtop en snijdt de schil rondom de vrucht eraf. Halveer nu de ananas en snijdt elke helft over … Continued

Gegrilde bloemkool met chimichurri

Verwijder de harde steel en bladeren van de bloemkool en was de bloemkool schoon. Meng alle ingrediënten voor de marinade van de bloemkool. Steek de COBB aan met een CobbleStone. Verwarm, als de CobbleStone grijs is, de COBB met basisplaat en deksel 10 minuten voor. Giet een deel van de marinade in de bloemkool zodat … Continued

Corn Ribs

Snijd de basis en het puntige uiteinde van de maïskolven af. Zet de maïskolven rechtop en snijd ze in de lengte doormidden. Snij vervolgens de helften weer doormidden om kwartjes te maken. Doe de maïs kwartjes in een grote kom. Besprenkel met olijfolie. Meng de kruiden in een kleine kom. Strooi de kruiden over de … Continued

Shoarma van oesterzwammen met komkommersalsa en pitabroodjes

Snijd alle ingrediënten voor de komkommer salsa fijn. Meng de ingrediënten goed door elkaar. Zet de salsa apart zodat de smaken goed kunnen intrekken. Maak de marinade voor de oesterzwammen door alle ingrediënten te mengen. Meng de marinade door de oesterzwammen tot ze volledig bedekt zijn met de marinade. Verdeel de oesterzwammen in twee gelijken … Continued