fbpx

Bruschetta

Steek de COBB aan met een halve CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de basisplaat met het rooster op de COBB. Laat deze, met deksel er op 5 minuten voorverwarmen. Snijd van het brood schuine plakken. Besprenkel deze met een beetje olijfolie en bak lichtbruin en krokant op het rooster van de COBB. Draai de broodjes om wanneer deze … Continued

Bananenbrood

Steek de COBB aan met een halve CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de basisplaat met het rooster op de COBB. Laat deze, met de deksel erop, 5 minuten voorverwarmen. NB: Gebruik je de gasvariant, steek dan nu de COBB aan en laat de basisplaat en rooster op de middelste stand 5 minuten voorverwarmen. … Continued

Gamba-Spiesjes met sesamsaus

Marineer de gamba`s in 3 eetlepels sesamolie en 2 eetlepels ketjap. Steek de COBB aan met een halve CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de bakplaat op de COBB. Laat deze, met deksel er op 5 minuten voorverwarmen. Snijd de lente-ui in dunne ringetjes. Rooster de sesamzaadjes (zonder olie) lichtbruin. Heb je geen bakplaat, … Continued

Gepofte aubergine met pistache en granaatappelpitjes

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de bakplaat op de COBB. Laat deze, met deksel er op 5 minuten voorverwarmen. Was de aubergines en prik er met een vork gaatjes in. Besprenkel met wat olie en peper en zout. Wikkel de aubergine losjes om met aluminiumfolie. leg de … Continued

Gegrilde ananas met rum en pecannoten

Steek de COBB aan met een halve CobbleStone. Verwarm, als de CobbleStone grijs is, de grillplaat en deksel 10 minuten voor. Snij met een scherp mes de boven en onderkant van de ananas af. Zet de ananas rechtop en snijdt de schil rondom de vrucht eraf. Halveer nu de ananas en snijdt elke helft over … Continued

Gegrilde bloemkool met chimichurri

Verwijder de harde steel en bladeren van de bloemkool en was de bloemkool schoon. Meng alle ingrediënten voor de marinade van de bloemkool. Steek de COBB aan met een CobbleStone. Verwarm, als de CobbleStone grijs is, de COBB met basisplaat en deksel 10 minuten voor. Giet een deel van de marinade in de bloemkool zodat … Continued