Broodjes bakken op de pizzasteen

Wil je een keer een broodje met een lekkere crunch? Dan is dit recept wat voor jou! Door het gebruik van de pizzasteen krijgen deze broodjes een lekkere knapperige onderkant. Bereid het deeg volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel het deeg in 4 gelijke porties en maak hiervan ronde broodjes. Bestrijk de broodjes met … Continued

Hamburgers met venkel en asperges

Steek de COBB aan met de kokosnootbriketten en aanmaakblokjes. Verwarm, als de briketten grijs zijn, de wok 10 minuten voor met de deksel erop. Verwijder ondertussen de kern van de venkel en snij het overgebleven deel in dunne plakken. Snij de achterkant van de asperges (deze gebruik je niet) en halveer de bovenkant. Voeg wat … Continued

Oreo brownies

Steek de COBB aan met de aanmaakblokjes en briketjes. Verwarm, als de briketten half grijs zijn de basisplaat, het rooster en de deksel 10 minuten voor. Bereid ondertussen de brownie mix volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet 2/3 van het beslag in de vorm. Leg hierop een laag Oreo koekjes. Giet hier het overige … Continued

Gefrituurde spiering

Steek de COBB aan met de briketjes en aanmaakblokjes of de CobbleStone. Wacht tot de briketjes grijs zijn en plaats daarna de wok erop. Giet de olie in de wok en laat de olie op temperatuur komen. Doe het zout en bloem in het plastic bakje en leg hier de spiering bij. Doe de deksel … Continued

Vegetarische roerbakschotel

Steek de CobbleStone aan. Vul de waterketel met water. Plaats de ring van de waterketel over de CobbleStone en zet de ketel erop. Leg de droge noodles in een schaal. Giet, wanneer het water kookt, het water over de noodles. Laat het een paar minuten staan en roer het af en toe door. Giet, wanneer … Continued

S’Mores op de COBB

Gebruik voor dit gerecht de restwarmte van de CobbleStone of briketjes. Knip het bakpapier op maat van het COBB rooster en leg het op het rooster. Verwarm de basisplaat en de deksel even voor. Snij ondertussen een dun laagje van de boven- en onderkant van de marshmallow. Omdat de binnenkant van de marshmallow kleeft, blijft … Continued