fbpx

Sardientjes op de barbecue

Meng de olijfolie, 2 teentjes knoflook, citroensap, cayennepeper, kardemon en bladpeterselie tot een marinade. Houd een klein beetje van de marinade apart om het gerecht mee af te maken. Leg de sardines in een schaal en schenk de marinade er overheen. Dek de schaal af met vershoudfolie en leg de vis terug in de koelkast. … Continued

Broodjes bakken op de pizzasteen

Wil je een keer een broodje met een lekkere crunch? Dan is dit recept wat voor jou! Door het gebruik van de pizzasteen krijgen deze broodjes een lekkere knapperige onderkant. Bereid het deeg volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel het deeg in 4 gelijke porties en maak hiervan ronde broodjes. Bestrijk de broodjes met … Continued

Hamburgers met venkel en asperges

Steek de COBB aan met de kokosnootbriketten en aanmaakblokjes. Verwarm, als de briketten grijs zijn, de wok 10 minuten voor met de deksel erop. Verwijder ondertussen de kern van de venkel en snij het overgebleven deel in dunne plakken. Snij de achterkant van de asperges (deze gebruik je niet) en halveer de bovenkant. Voeg wat … Continued

Oreo brownies

Steek de COBB aan met de aanmaakblokjes en briketjes. Verwarm, als de briketten half grijs zijn de basisplaat, het rooster en de deksel 10 minuten voor. Bereid ondertussen de brownie mix volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet 2/3 van het beslag in de vorm. Leg hierop een laag Oreo koekjes. Giet hier het overige … Continued

Gefrituurde spiering

Steek de COBB aan met de briketjes en aanmaakblokjes of de CobbleStone. Wacht tot de briketjes grijs zijn en plaats daarna de wok erop. Giet de olie in de wok en laat de olie op temperatuur komen. Doe het zout en bloem in het plastic bakje en leg hier de spiering bij. Doe de deksel … Continued

Vegetarische roerbakschotel

Steek de CobbleStone aan. Vul de waterketel met water. Plaats de ring van de waterketel over de CobbleStone en zet de ketel erop. Leg de droge noodles in een schaal. Giet, wanneer het water kookt, het water over de noodles. Laat het een paar minuten staan en roer het af en toe door. Giet, wanneer … Continued