fbpx

Gerookte zalm op de huid

Steek de COBB aan met de briketjes. Maak de marinade van een scheut olijfolie, dille, knoflook, citroensap en een snuf peper. Dep de zalmmoten droog met een stuk keukenrolpapier en wrijf het zeezout naar smaak op de moten. Smeer een laag(je) marinade op de zalmmoten. Maak van aluminiumfolie een bakje en vul deze met 2 … Continued

Beercan burgers

Steek de COBB aan met de briketjes. Plaats, als de briketjes grijs zijn, de wok met olie en de deksel op de COBB en verwarm deze 10 minuten voor. Meng het gehakt zo losjes mogelijk met zout, peper en knoflookpoeder. Verdeel het gehakt in 5 gelijke porties en rol hier ballen van. Druk het bierblik … Continued

Fantasia del Cobb (verrassing van de Cobb)

Maak een papje van het gist met de suiker en de helft van het water. Laat dit ongeveer 15 minuten staan en vermeng het daarna met de bloem, het overige water, de olijfolie en zeezout. Kneed het geheel tot een soepel deeg. Laat het deeg vier uur rijzen op een warme plek onder een vochtige … Continued

Pulled pork

Meng de ingrediënten van de marinade en smeer hier het vlees mee in. Rol het vlees in huishoudfolie en laat het minimaal 8 uur marineren in de koelkast. Haal de procureur 1 uur voor het barbecueën uit de koelkast om op temperatuur te laten komen. Steek de COBB aan met 5 briketjes en 3 aanmaakblokjes. … Continued

Rijk gevulde paella

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Plaats, als de CobbleStone grijs is, de wok op de COBB en laat deze op temperatuur komen Bak de chorizoblokjes uit tot ze knapperig zijn. Schep de chorizo op een bord. Bak vervolgens de stukken kip en daarna de reuzen garnalen in dit vet. Schep ze uit de … Continued

Zeebaars en papillote

Steek de COBB aan met de CobbleStone. Plaats de basisplaat of grillplaat en de deksel op de COBB en laat deze op temperatuur komen. Spoel de vis onder de kraan goed af. Snij de venkel, tomaat en citroen in dunne plakjes. Houd het kruid van de venkel apart. Scheur een stuk aluminiumfolie af. Het stuk … Continued