fbpx

Gebakken groente in foliepakketje

Vouw vier grote stukken folie dubbel. Verdeel de groente in vier gelijke porties en leg de groente in het midden van de stukken folie. Leg op de groente de boter, kruiden en knoflook en breng het geheel op smaak met zout en peper. Vouw het folie dicht tot een pakketje. Steek de COBB aan met … Continued

Gegrild fruit en marshmallow fondue

Rijg de aardbeien met de marshmallows aan satéstokjes. Rijg de ananas met de banaan aan satéstokjes. Steek de COBB aan met een CobbleStone. Plaats, als de CobbleStone grijs is, de wok op de COBB. Smelt de chocola met de room in de wok. Haal de wok van de COBB en plaats de grillplaat op de … Continued

Gegrilde ananas met malibu siroop

Steek de COBB aan met een CobbleStone of maak gebruik van de restwarmte van de CobbleStone. Plaats, als de CobbleStone grijs is, de wok en de deksel op de COBB en verwarm deze 5 minuten voor. Leg de amandelschilfers in de wok en gril ze bruin aan. Let op dat ze niet aanbranden! Haal de … Continued

Gegrilde asperges met fetakaas en peterseliemayonaise

Snij de peterselie fijn en meng deze met de mayonaise en yoghurt. Voeg hier het sap van een ½ citroen aan toe en breng het op smaak met zout en vers gemalen peper. Deze saus kan ook van te voren gemaakt worden Dit komt de smaak alleen maar ten goede.   Besprenkel de asperges met … Continued

Gegrilde burger van rundvlees

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Plaats, als de CobbleStone grijs is, de bakplaat op de COBB en verwarm deze met deksel erop 5 minuten voor. Bak het ontbijtspek op de bakplaat tot het knapperig is. Haal het spek van de plaat en giet indien nodig nog wat olie op de bakplaat. Bak hierop … Continued

Gegrilde eendenborst met cranberry compote

Maak een marinade van de olijfolie, honing en balsamicoazijn. Marineer de eendenborst enkele uren in de helft van de marinade. Steek de COBB aan met de CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de grillplaat op de COBB en verwarm die met de deksel erop 5 tot 10 minuten voor. Leg de eendenborst met de … Continued