Ingrediënten
  • 400g fusilli pasta
  • 200ml mayonnaise
  • 1 Granny Smith appel, in stukjes gesneden
  • 10 peultjes, julienne gesneden
  • Maiskorrels van 1 gekookte maiskolf
  • 2 peppadew pepers, gesneden
  • 1/4 ui, gesneden
  • 3gr milde kerriepoeder
  • 20gr chutney
  • handjevol koriander, gesneden
  • zout
  • peper
  • olijfolie

Pasta salade

Aantal personen: 4 40 minuten Wokken

Bereiding

  • Steek de COBB aan met een CobbleStone. De pasta wordt gekookt in de wok. Dit kan door water aan de kook te brengen in de wok of gebruik te maken van een COBB waterketel om het water te koken. Plaats de wok of waterketel pas op de COBB als de CobbleStone grijs is. Voeg de pasta en zout aan het kokende water toe en kook de pasta al dente. Giet de pasta af en laat deze afkoelen. Leg de wok terug op de COBB en laat deze op temperatuur komen. Bak de ui in wat olijfolie en voeg hier kerriepoeder aan toe. Haal de wok van de COBB af en laat deze afkoelen. Meng het uimengsel met mayonaise, koriander en chutney. Voeg hier de pasta, appel, peultjes, peppadew en de maïs aan toe en meng dit goed door. Breng het geheel verder op smaak met zout en peper en bestrooi het met verse koriander.

Bekijk meer recepten.