Ingrediënten
  • 16 thee- of mariabiscuitjes
  • 8 stukjes chocolade
  • 8 marshmallows

S’Mores op de COBB

Aantal personen: 4 10 minuten Bakken
Benodigde accesoires
Extra benodigdheden
  • bakpapier

Bereiding

  • Gebruik voor dit gerecht de restwarmte van de CobbleStone of briketjes.
  • Knip het bakpapier op maat van het COBB rooster en leg het op het rooster. Verwarm de basisplaat en de deksel even voor.
  • Snij ondertussen een dun laagje van de boven- en onderkant van de marshmallow. Omdat de binnenkant van de marshmallow kleeft, blijft de marshmallow zo beter plakken aan de chocolade en de biscuit.
  • Maak een s’mores door een biscuit, een stukje chocolade, een marshmallow en nog een biscuit op elkaar te leggen. Leg de s’mores op het bakpapier en leg het rooster op de basisplaat. Leg de deksel op de COBB en laat in ongeveer 5 minuten de chocolade smelten.
  • Haal het rooster van de COBB en laat de s’mores even afkoelen voordat je ze opeet!

Bekijk meer recepten.