Ingrediënten
- 300 gr spaghetti
- 1 groentebouillonblokje
- 800 ml water
- 390 gr tomatenblokjes
- 300 gr gehakt
- 1 ui
- 3 tenen knoflook
- 75 gr geraspte kaas
- Paprikapoeder
- Peper en zout
- Boter
Spaghetti bolognese
Aantal personen: 4 30 minuten WokkenBenodigde accesoires
Bereiding
- Steek de COBB aan met een CobbleStone.
- Wanneer de CobbleStone grijs is geworden, plaats je de wok en de deksel op de COBB. Laat dit 10 minuten voorverwarmen.
- Snijd ondertussen de ui in kleine stukjes en hak de knoflook fijn.
- Voeg een klontje boter toe aan de wok en fruit de ui en knoflook aan.
- Voeg het gehakt toe en breng op smaak met zout, peper en paprikapoeder. Bak het gehakt rul en gaar.
- Voeg de spaghetti (ongekookt) en de tomatenblokjes toe aan het gehaktmengsel.
- Giet het water en het bouillonblokje erbij en breng het geheel aan de kook.
- Laat 10 tot 15 minuten koken, tot de pasta gaar is en de saus is ingedikt. Roer regelmatig om aanbakken te voorkomen.
Serveer met wat geraspte kaas. Eet smakelijk!