Ingrediënten
  • 8 kip drumsticks of 16 kippenvleugeltjes
  • Sesamzaadjes, geroosterd
  • 1 lente-ui, gesneden
  • 125ml sojasaus
  • 15gr verse gember, fijn gesneden
  • 15gr knoflook, fijn gesneden
  • 5ml Tom Yum pasta
  • 45ml zonnebloemolie
  • 120ml honing
  • 1/2el Hoisin saus

Sticky kip drumsticks

Aantal personen: 4 45 minuten Braden

Bereiding

  • Maak een marinade van de sojasaus, gember, knoflook, Tom Yum pasta en zonnebloemolie. Giet de marinade over de kip en laat deze een uur intrekken. Meng de honing en Hoisin saus voor het glazuur en zet dit apart.
  • Steek de COBB aan en plaats, als de CobbleStone grijs is, de basisplaat, het rooster en de deksel op de COBB en warm deze 5 minuten voor. Leg de kip op het rooster, plaats de deksel op de COBB en gril de kip in ongeveer 30 minuten goudbruin en bijna gaar. Draai indien nodig de kip tussentijds een keer om. Smeer de kip in met het glazuur en gaar de kip nog 5 tot 7 minuten zodat het glazuur karamelliseert. Bestrooi de kip voor het serveren met sesamzaadjes en lente-ui.

Bekijk meer recepten.