Ingrediënten
  • 250gr couscous
  • 1 rode paprika, zonder zaad en in stukjes gesneden
  • 1 gele paprika, zonder zaad en in stukjes gesneden
  • 8 champignons, fijn gesneden
  • 1 kleine ui, gesneden
  • 1 teentje knoflook, gesneden
  • handjevol peterselie, gesneden
  • 2 lente-uien, gesneden
  • Sap van 1 citroen
  • Olijfolie
  • Zout en peper

Vegetarische couscous

Aantal personen: 4 20 minuten Wokken
Extra benodigdheden
  • 8 briketjes of Cobble Stone

Bereiding

  • Steek de COBB aan. Plaats, als de briketjes of CobbleStone grijs zijn, de wok met wat olie en de deksel op de COBB en warm deze 5 minuten voor. Bak de ui, paprika, champignons en knoflook in de wok tot ze goudbruin zijn. Bereid de couscous volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Schep de couscous om met een vork en voeg de gebakken groenten, olijfolie en citroensap toe. Breng op smaak met zout en peper. Bestrooi voor het serveren met peterselie en lente-ui.

OPTIONEEL: Voeg in plaats van ui en paprika roerbakgroenten toe aan de couscous.

 

Bekijk meer recepten.