Ingrediënten
  • 800gr verse vis, 4 gelijke porties
  • 1 zakje babygroenten met mais, wortels en peultjes, julienne gesneden
  • 1 rode paprika
  • 1 pakje eiermie/rijstmie
  • 50gr boter
  • 50ml sojasaus
  • Handevol koriander, gesneden
  • 400ml witte wijn of sake

Vis gebakken in papier of folie

Aantal personen: 4 40 minuten Bakken
Extra benodigdheden
  • 8 briketjes of een Cobble Stone
  • aluminiumfolie of bakpapier

Bereiding

  • Steek de COBB aan. Kook ondertussen de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg aan de mie de groenten toe en breng het geheel op smaak met sojasaus.
  • Verdeel de mie en groenten over vier stukken folie of bakpapier. Leg de vis met daarop een blokje boter en de koriander bovenop de mie met groente. Voeg als laatste de wijn toe (aan ieder portie 100ml).
    Plaats, als de briketjes grijs zijn, de basisplaat, het rooster en de deksel op de COBB en warm deze 5 minuten voor. Sluit het folie of papier en bak de pakketjes 15-20 minuten op het rooster met de deksel erop.

Bekijk meer recepten.