Ingrediënten
  • 1 citroen
  • 2 zeebaarzen
  • 1 venkel
  • 1 tomaat
  • olijfolie
  • peper & zout

Zeebaars en papillote

Aantal personen: 2 30 minuten Grillen
Extra benodigdheden
  • aluminiumfolie

Bereiding

  • Steek de COBB aan met de CobbleStone. Plaats de basisplaat of grillplaat en de deksel op de COBB en laat deze op temperatuur komen.
  • Spoel de vis onder de kraan goed af. Snij de venkel, tomaat en citroen in dunne plakjes. Houd het kruid van de venkel apart.
  • Scheur een stuk aluminiumfolie af. Het stuk moet 10cm langer zijn dan de lengte van de vis. Sprenkel iets olijfolie op het aluminiumfolie. Maak op het folie een bedje van venkel en leg de vis hierop.
  • Kruid de opengesneden vis met peper en zout. Vul de vis met dunne plakjes tomaat en citroen. Snijd het kruid van de venkel fijn en strooi hiervan wat over de vis (naar smaak). Besprenkel de vis met wat olijfolie.
  • Vouw het aluminium pakketje aan alle kanten goed dicht. Leg de vis op de COBB en doe de deksel erop. De vis is in ongeveer 15 minuten gaar.

Bekijk meer recepten.